Annonce
Viborg

Holdt kun få måneder: Elite Bilvask i Viborg er lukket

Spindelvæv ved og lejeskilt i døren fortæller historien om, at Elite Bilvask har været lukket og slukket noget tid. Foto: Thomas Mark
Det var en kort fornøjelse med bilvask uden børster på Gl. Århusvej. I sommer lukkede Elite Bilvask efter kun få måneder i Viborg.

Viborg: Der er gabende tomt i lokalerne på Gl. Århusvej 21, hvor Elite Bilvask tidligere lå.

Eller rettere. Der er stadig spor fra den tidligere bilvask i form af skilte og anden udsmykning, hvis man ser gennem ruderne. Men spindelvæv ved døren, der også har fået et udlejningsskilt på sig, viser, at forretningen altså ikke længere er kørende.

Avisen har forsøgt at kontakte den tidligere ejer, Tanja Bæk Villumsen, men det er ikke lykkedes at komme igennem til hende.

Det seneste livstegn fra Elite Bilvask kan findes på Facebook, hvor virksomheden den 15. juli skrev:

- Vi har desværre lukket på ubestemt tid på grund af mangel på medarbejdere. Vi vender tilbage, når vi har fundet den rigtige til jobbet.

Men med et udlejningsskilt i døren, bliver Elite Bilvask formentlig ikke genåbnet i Viborg.

Annonce

Deals til gode

Den ret pludselige lukning af Elite Bilvask medførte nogle ukvemsord på Facebook fra folk, som havde bestilt tid eller havde købt og betalt en såkaldt deal, hvor man forudbestiller en bilvask med rabat.

Avisen har været i kontakt med deal.dk, der solgte bilvasken med rabat, og de kan fortælle, at det kun var to ud af de 74 salg, som ikke var blevet indløst. Værdibeviserne udløb den 11. juli - altså fire dage før meldingen på Facebook. Og de sidste to, der ikke fik indløst deres deal, har fået pengene betalt tilbage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

For fem år siden ville Apple-jublen ingen ende tage: Der blev sået, men er der også blevet høstet?

Viborg For abonnenter

Borgmesteren mærker interessen for Apple - og fra potentielle nye investorer: - Vi kan først se det endelige resultat om fem eller 10 år

Annonce