Annonce
Viborg FF

Hollænder alene i Viborg - er både vred og bekymret

Lars Kramer er alene i Viborg, hvor han lige nu ikke kan spille fodbold og derfor ikke kan lave meget andet, end at sidde i sin lejlighed. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Viborg FF's hollandske forsvarsspiller Lars Kramer er på grund af corona-krisen fanget alene i en lejlighed i Viborg. Og han kan ikke undgå at være en smule bekymret for sin hollandske kæreste, som arbejder på højtryk som sygeplejerske.

Viborg: Han er kun 20 år og sidder netop nu alene i sin lejlighed i Viborg, mens hele hans familie er i Holland, hvor hans kæreste, som er sygeplejerske, også arbejder på højtryk i et land, som er næsten ligeså hårdt ramt af corona-virussen, som Danmark er.

Viborg FF's hollandske forsvarsspiller Lars Kramer var fredag på træningsanlægget på Kirkebækvej for at hente de sidste ting, som han skal bruge i forbindelse med den kommende periode, hvor han ligesom holdkammeraterne er henvist til at blive hjemme hos sig selv og holde sig i form individuelt.

- Jeg er lidt sur og irriteret over situationen. Vi skal første træne igen på onsdag, så jeg skal sidde her i seks dage alene uden rigtig at kunne noget. Jeg er helt alene i min lejlighed, og kan ikke lave meget andet end at løbe nogle ture udenfor, siger Lars Kramer, som i modsætning til flere af holdkammeraterne ikke har familie eller venner omkring sig.

Hans relationer i Viborg er nemlig primært de holdkammerater, som han ikke må være sammen med i mindst en uges tid.

- Situationen er lidt den samme hjemme i Holland, hvor alt er lukket. Min kæreste arbejder på et hospital, og hun skal jo arbejde i den her tid. Og jeg kan ikke undgå at tænke på, hvor farligt det er for hende, da der jo er rigtig mange syge folk. Så jeg er da lidt bekymret for det hele, siger Lars Kramer, som havde overvejet at rejse hjem - men det gør han ikke.

- Jeg ville rigtig gerne have været hjemme. Men det hele er så usikkert, så det gør jeg ikke. Jeg kunne måske være kørt hjem i bil, men det er ikke til at sige, om grænserne også bliver lukket på et tidspunkt, og det dur jo ikke, hvis jeg så ikke kan komme tilbage i næste uge, siger han.

- Men jeg taler med min kæreste og min familie via Facetime - og de har det heldigvis godt allesammen, siger han.

Annonce
Min kæreste arbejder på et hospital, og hun skal jo arbejde i den her tid. Og jeg kan ikke undgå at tænke på, hvor farligt det er for hende, da der jo er rigtig mange syge folk. Så jeg er da lidt bekymret for det hele.

Lars Kramer, forsvarsspiller hos Viborg FF

Playstation og løbeture

Indtil videre har VFF bestemt, at spillerne tidligst skal fællestræne igen på onsdag i næste uge - og lige nu har Lars Kramer svært ved at overskue den kommende periode.

- Jeg er både en smule irriteret og trist over det her på samme tid. Jeg forstår selvfølgelig situationen, som har ramt hele verden, og som vi skal klare os igennem, siger den unge hollænder, som vil finde på forskellige ting for at slå tiden ihjel.

- I modsætning til mange andre, så gik jeg jo ikke i supermarkedet med det samme. Jeg har tænkt mig at gå ned og handle hver dag. Bare for, at jeg har noget at lave. Og så vil jeg selvfølgelig løbe mine ture udenfor.

- Og så er jeg ekstra glad for min playstation i den her tid. Jeg får nok spillet en del og set en del film. Ligesom mange andre har jeg ikke så meget andet at lave, siger Lars Kramer, der dog også er præget af en usikkerhed omkring, hvilken betydning den aktuelle situation får for VFF og for den sæson, som holdet er langt inde i.

- Mest af alt håber jeg bare, at vi hurtigt kan komme i gang igen. Jeg har allerede set, at sæsonerne i andre sportsgrene er blevet stoppet. Og det håber jeg virkelig ikke sker for os. Vi er inde i en god periode, og vi vil jagte den oprykning allerede i denne sæson. Så det vil være trist, hvis turneringen stoppes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce