Annonce
Navne

Hospitalsenhed Midt henter ny servicechef i Region Nordjylland

Bruno Nielsen er 55 år og er oprindeligt uddannet kok og pædagog. Privatfoto
Hospitalsenhed Midt har ansat Bruno Nielsen som ny chef for Servicecentrets 500 ansatte på regionshospitalerne i Viborg, Silkeborg, Hammel og Skive. Bruno Nielsen kommer fra en lignende stilling på Regionshospitalet Nordjylland.

Viborg: Servicecentret på Hospitalsenhed Midt har 500 ansatte og står for mad, rengøring, portøropgaver, byggeri, det tekniske område, indkøb og lagerlogistik på de fire hospitaler. Bruno Nielsen tiltræder sin nye stilling i midten af august.

- Jeg ser frem til at begynde i Hospitalsenhed Midts servicecenter. For mig er hospitalernes patienter førsteprioritet. Vores vigtigste opgave er og bliver fortsat at være en velsmurt støtteorganisation, som sørger for, at alt kører, så patienter og personale kan koncentrere sig om det, der er vigtigst, nemlig undersøgelse og behandling, siger Bruno Nielsen.

Bruno Nielsen kommer fra en lignende stilling på Regionshospitalet Nordjylland, hvor han har været servicechef siden 2009. Regionshospitalet Nordjylland tæller hospitalerne i Hjørring og Frederikshavn samt neurohospitalet i Brønderslev og Skagen Gigt- og Rygcenter.

Stor erfaring som servicechef og den rette ledelsesprofil var udslagsgivende for ansættelsesudvalget, da valget faldt på Bruno Nielsen til stillingen.

- Bruno Nielsen har skabt imponerende resultater på serviceområdet på Regionshospitalet Nordjylland. Samtidig er han en samarbejdsorienteret lederprofil, som passer godt til Hospitalsenhed Midt. Jeg glæder mig meget til samarbejdet og til den udvikling, vi helt sikkert kommer til at se på serviceområdet i de kommende år under Brunos ledelse, siger Thomas Balle Kristensen, hospitalsdirektør for Hospitalsenhed Midt.

Bruno Nielsen er 55 år og er oprindeligt uddannet kok og pædagog. Han har været leder i offentlige organisationer i mere end 25 år og har en efteruddannelse som master i offentlig ledelse.

Han bor i Støvring sammen med sin hustru og har tre voksne børn.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Fra druk til dedikation: - Jeg vil hellere trues med en ni millimeter Glock end have den besked igen

Viborg

Haveejere vil være selvforsynende

Annonce