Annonce
Viborg

Houlkær-formand om gymnastikplaner: Bestemt spændende, men...

Jens Johansen, bestyrelsesformand i Houlkærhallen, afviser ikke, at en gymnastikhal i Houlkær kan være ligeså god som en svømmehal for området. Foto: Morten Dueholm.
Formanden for Houlkærhallen Jens Johansen er ikke overrasket over kovendingen i svømmehalsagen, men han afviser ikke, at en gymnastikhal kan være det løft, området har brug for.

Viborg: - Jeg har det altså nu engang bedst med én fugl i hånden frem for 10 på taget. Når det så er sagt, så kan jeg bestemt se perspektiver i, at der bygges en gymnastikhal i Houlkær, når nu vi åbenbart ikke kan få en svømmehal, siger Jens Johansen, formand for Houlkærhallen.

Han havde en fornemmelse af, hvor det bar hen, men en vished om kovendingen havde han ikke.

- Hvis det er et projekt, som kan realiseres, ser det ikke dumt ud, men hvis bare det er en form for hold kæft-bolsje, så kan vi ikke bruge det til noget. Det afgørende for os har hele tiden været, at vi skulle have løftet området og anlægget. Om det så er 1000 svømmere, 1000 gymnaster eller for den sags skyld 1000 petanque-spillere har været uden betydning, siger Jens Johansen.

Han noterer sig med tilfredshed, at Gymnastikforeningen Kvik er med i det projekt, som Mads Panny har skitseret.

- Vi har et godt samarbejde med Kvik, og det kan naturligvis udvides, når foreningen kommer til Houlkær, siger Jens Johansen og tilføjer:

- Jeg er også godt tilfreds med, at Mads Panny lover at kigge på vores tennisanlæg. Det tager jeg som et udtryk for, at der politisk er forståelse for, at det vigtige for os i Houlkær er, at vi får skabt et større idrætscenter, der fungerer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Skorstensbrand kom hurtigt under kontrol

Navne

Professor ansat som institutleder

Viborg

Skøjtebane bliver til altmulig-bane

Viborg HK For abonnenter

Stregspiller fra 2. divisionsholdet stiller sig i ligaholdets tjeneste - midlertidigt

Annonce