Annonce
Viborg

Houlkær vil sætte fokus på det brede fællesskab i byen

Det er muligt at komme på en aftenvandring til forskellige dele af Houlkær. Det sker den 4. oktober. Arkivfoto: Morten Dueholm
Aftenrute i Houlkær vil lede folk rundt til forskellige steder i byen. Det skal give beboerne nye oplevelser.

Houlkær: Fredag 4. oktober barsler Initiativgruppen Houlkær med et nyt og anderledes arrangement.

I tidsrummet klokken 18 til 21 vil forskellige institutioner, foreninger og butikker byde ind med forskellige aktiviteter og have deres døre åbne for beboerne i Houlkær.

Initiativgruppen Houlkær har eksisteret i mere end 20 år og er et demokratisk valgt organ, som arbejder for områdets interesser. Foreningens formål er at fremme trivsel og sammenhold blandt borgerne i Houlkær på tværs af alder, køn og nationalitet, ved at være initiativtager i sager af fælles interesse.

- Efter tre gode år med en kulturfest, hvor vi har hyldet Houlkærs kulturelle fællesskab, vil vi i år sætte fokus på alle de forskellige aktører, vi har i vores nærområde, fortæller Anette Smidt, medlem af Initiativgruppen Houlkær.

- Vi vil sætte fokus på det brede fællesskab, åbne dørene og præsentere alle de aktører, som er med til at gøre Houlkær til noget helt særligt. Vi håber, at en masse beboere i Houlkær vil være nysgerrige og undersøgende på at opleve området, som måske ikke tidligere har været en del af egen hverdag. For hvordan ser gymnasiet egentlig ud indefra, og hvem arbejder på vores lokale plejehjem? Hvem er vores nye frisør i området, og hvad sker der i hallen?, siger Anette Smidt.

Der er allerede en bred opbakning til arrangementet, hvor blandt andet gymnasiet, Plejecenter Kildehaven, Houlkærskolen, biblioteket og hallen byder ind.

Der laves en rute rundt i Houlkær, som markeres med tændte haveblus, og som vil lede folk rundt til de mange forskellige aktiviteter og åbne steder.

Er der nogle, der har lyst til hjælpe med arrangementet, kan de kontakte initiativgruppen eller skrive til anettessmidt@gmail.com.

Annonce
Foto fra en tidligere naturvandring i Houlkær. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Der var ingen tvivl hos drengens mor: - Det er ham, der har gjort det

Annonce