Annonce
Debat

Hovedet i busken og halen mellem benene

Læserbrev: Danmark er igen blevet nr. 1 på listen over nationer med mindst korruption. Vi kan have tillid til, at offentlige instanser leverer bedst tilgængelige viden.

Viborgs borgmester, Torsten Nielsen, og Venstres byrådsgruppe - med Nina Hygum som en positiv undtagelse - har åbenbart hverken tillid til egen forvaltning eller statslige myndigheder, når de siger nej til vindmølleprojekt ved Låstrup med henvisning til, at "der er ingen, der ved noget om lavfrekvens og hvor skadeligt, det kan være, derfor så siger vi nej".

Har borgmester Torsten Nielsen og Venstres gruppe mon læst deres egen forvaltnings eksemplarisk faktuelle og saglige indstilling? Eller hvad med Sundhedsstyrelsens svar til Norddjurs Kommune, hvoraf det fremgår at "Sundhedsstyrelsen følger løbende med i den videnskabelige litteratur om helbredseffekter af vindmøllestøj og vurderer, at der ikke er fundet belæg for en sammenhæng mellem støj fra vindmøller og selvrapporterede helbredseffekter."

Det er sørgeligt at opleve kommunalpolitikere, der stikker hovedet i busken og halen mellem benene, frem for at løfte det ansvar, som borgerne har tillagt os. Selvfølgelig vil de fleste af os gerne genvælges ved KV17, men i et større perspektiv betyder det forsvindende lidt i forhold til de vilkår, vi skaber for vores børn og børnebørn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Friis og Grønning om potentielt snarlig oprykning: - Vi vil stadig vinde vores egne kampe

Debat

Viborgs historiske hjerte er grønt

Sport

Det stinker af superligafodbold - Viborg FF tilbage på sejrskurs mod Helsingør

Annonce