Annonce
Viborg HK

Hovedsponsor forlænger samarbejdet med Viborg HK - to viborgensiske fyrtårne forlænger parløbet

Viborg HK's direktør Jørgen Hansen (t.v.) og Claus Bertelsen fra Peter Larsen Kaffe fortsætter samarbejdet, så Peter Larsen Kaffe fortsat er hovedsponsor hos Viborg HK og dermed har sit logo synligt på Kristina Jørgensen og de øvrige VHK-spilleres tøj. Foto: Viborg HK
Peter Larsen Kaffe fortsætter som hovedsponsor hos Viborg HK og firmaets logo vil også fremover være at finde på spillernes trøjer.

Håndbold: Et flerårigt parløb mellem to viborgensiske fyrtårne fortsætter.

Viborg HK og Peter Larsen Kaffe har forlænget samarbejdet, så Peter Larsen Kaffe også fremover vil være hovedsponsor hos Viborg HK.

- Peter Larsen Kaffe har længe været en vigtig samarbejdspartner for Viborg HK, og vi er utroligt glade for, at samarbejdet fortsætter. Vi har arbejdet sammen med Peter Larsen Kaffe i mange år, og oplever gang på gang, hvordan de engagerer sig i vores arbejde og interesserer sig for vores initiativer. De vil tophåndbolden i Viborg, og bakker op om os i Danmark og Europa, siger Viborg HK's direktør, Jørgen Hansen.

Annonce

Peter Larsen Kaffes logo vil dermed fremover være synligt når Kristina Jørgensen og kompagni optræder i håndboldhallerne i Danmark og Europa.


Vi har arbejdet sammen med Peter Larsen Kaffe i mange år, og oplever gang på gang, hvordan de engagerer sig i vores arbejde og interesserer sig for vores initiativer

Jørgen Hansen, Viborg HK


- Sporten er en vigtig del af Viborg. Det er et samlingspunkt for kommunen og derfor også vigtigt for byen, at vi har et håndboldhold på højeste niveau. Samtidig er der en fantastisk samhørighed med Viborg HK's ambitioner om at blive verdens grønneste klub, og vores fokus på bæredygtighed og økologi hos Peter Larsen Kaffe. Man skal kunne spejle sig i det man støtter op om, og de værdier, som Viborg HK står for, står godt til vores, siger Claus Bertelsen, direktør i Peter Larsen Kaffe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket her: Politikerne blev enige i nat - Danmark genåbner næsten 21. maj

Debat

Der er mange myter om den hvide hest

Annonce