x
Annonce
Rundt om Viborg

Hund kræver erstatning for forsinkelse

DAT-direktør Jesper Rungholm afviser at yde erstatning til en hund, hvis ejer mener, at den har lidt psykisk overlast på grund af et forsinket fly. Arkivfoto: Morten Dueholm

Karup/Italien: Luftfartsselskabet Danish Air Transport (DAT), der betjener ruten mellem Karup og København, har modtaget et usædvanligt krav om erstatning for flyforsinkelse - ikke på denne rute, men vedrørende et DAT-fly, der flyver mellem Palermo på Sicilien og den italienske middelhavsø Lampedusa.

Det usædvanlige handler om, at det er en hund ved navn Jack, der vil have kompensation for at have ventet i fem timer på et fly. Det oplyser DAT's ejer og direktør, Jesper Rungholm, til webmediet Standby.dk.

Ifølge Jacks ejer har hunden lidt psykisk overlast af at vente så længe på at komme med flyet. Jesper Rungholm, der har afvist kravet om 250 euro, er ikke sikker på, at afvisningen holder, hvis hundeejeren vælger at gå videre med sagen. Den EU-forordning, som sikrer flypassagerer kompensation ved længerevarende forsinkelser, siger nemlig ikke specifikt, at det skal være et menneske, der er skadeslidt.

jøp

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

VFF-direktør vil få det bedste ud af forfærdelig situation

Viborg

Kæmper for at følge med: Efterspørgslen på Bilka To Go er eksploderet

Annonce