x
Annonce
Viborg

Hunde fandt handske: Politiet efterlyser vidner til pizzeriabrand

Det er endnu ikke til at sige, hvad der satte gang i branden i Overlund-pizzeriaet natten mellem søndag og mandag. En gerningsstedsundersøgelse torsdag giver muligvis et svar. Foto: Peder Toft.
Hvis du befandt dig i området omkring Overlund Bydelscenter natten til mandag, vil politiet gerne tale med dig.

Viborg: En handske og et par vidneudsagn om, at der er set mennesker og biler i området inden branden.

Det er, hvad politiet har at gå efter i sagen om den brand, der natten til mandag hærgede Stjerne Pizza i Overlund Bydelscenter.

Pizzeriaets restaurationslokale udbrændte i løbet af natten, og mandag morgen fortalte politiet, at man ikke kunne udelukke, at branden kunne være påsat.

Tirsdag formiddag fortæller efterforskningsleder Christian Toftemark Jørgensen, at politiets hunde mandag fik færten af en såkaldt dot-handske i området omkring pizzeriaet.

- Vi har fundet en handske lidt derfra. Om det er et brugbart spor, eller om det er direkte relateret til branden, kan jeg ikke sige noget om endnu. Den handske kan være endt der af mange årsager, siger han og fortæller videre, at der først torsdag vil være en gerningsstedsundersøgelse, som skal klarlægge, om branden kan have været påsat.

Annonce

Efterlyser personer

Branden blev anmeldt kort tid efter klokken tre natten til mandag, men politiet kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvem der ringede 112 og tilkaldte brandvæsen og betjente.

- Det er af uransagelige årsager ikke blevet skrevet ind i rapporten, men vi er i gang med at finde ud af det, siger Christian Toftemark Jørgensen.

Vidner har forklaret, at der er set biler og personer i området omkring Stjerne Pizza natten mellem søndag og mandag, og derfor efterlyser politiet nu vidner og personer, som tilfældigvis befandt sig i Overlund Bydelscenter på det givne tidspunkt.

- Hvis man har haft et ærinde deroppe og har været der mellem klokken to og tre, så vil det være rigtig dejligt, hvis man vil rette henvendelse til politiet, så vi ikke render rundt og jagter nogen, der ikke har noget med branden at gøre. Det er ligegyldigt, om man har set noget deroppe eller ej, siger efterforskningslederen.

Midt- og Vestjyllands Politi kan kontaktes på telefonnummer 114.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Vi fik det håb, som der er brug for

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce