Annonce
Viborg

Husejer sigtet for hærværk på valgplakater: Nu overvejer han at gå i retten

Sådan så valgplakaterne ud, efter at de var hevet ned fra lygtepælen på Liseborgvej. Arkivfoto
Grundejer på Liseborgvej, der har hevet to valgplakater af socialdemokraten Mette Nielsen ned fra lygtepæl ved sin bopæl, er nu blevet sigtet for hærværk.

Viborg: Fredag blev Dennis Nyrup Godballe, der bor på Liseborgvej, ringet op af en politimand fra politiet i Viborg, som oplyste ham om, at han nu er sigtet for hærværk.

Det sker efter, at han for 14 dage siden hev to valgplakater af socialdemokraten Mette Nielsen ned. Plakaterne hang i en lygtepæl ved hans bopæl.

- Jeg har erkendt, at jeg har hevet plakaterne ned. Og så fik jeg at vide, at det er Socialdemokratiet, der har anmeldt mig, og at sagen formentlig resulterer i et bødeforlæg. Hvis ikke jeg vil acceptere det, må jeg gå i retten - og det overvejer jeg at gøre, siger Dennis Godballe.

- Jeg mener fortsat, at lygtepælen står inde på min grund, og at jeg derfor må bestemme, hvad der skal hænge i den, uddyber han.

- Hvis jeg går i retten og taber sagen, bliver det naturligvis en dyrere omgang for mig, end hvis jeg accepterer en bøde. Men jeg synes, der er noget principielt, som gør, at jeg er fristet til at gå i retten, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Ny medieansvarlig i Mediehuset Viborg

112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Annonce