Annonce
Bjerringbro

Husk p-skiven: Tidsbegrænset parkering på vej i midtbyen

Et lignende skilt kan inden længe komme til at stå ved den centrale (parkerings)plads i Bjerringbro, Niels Due Jensens Plads. Arkivfoto: Christer Holte

Bjerringbro: Til byrådsmødet onsdag godkendte et enigt byråd, at Niels Due Jensens Plads midt i Bjerringbro inden længe skal igennem en omfattende fornyelse. Projektet med den centrale plads kommer formentlig til at betyde, at byens bilister skal orientere sig en ekstra gang, inden de parkerer bilen i længere tid ad gangen.

Med i det projekt, byrådet onsdag stemte igennem, indgår der nemlig et trafiknotat, som anbefaler, at der fremover etableres tidsbegrænset parkering på parkeringspladserne tættest på butikkerne.

Notatet lægger op til, at tidsrestriktionen bliver tre timer, så de berørte p-pladser ikke optages dagen lang af ansatte og beboere i området. Dermed vil pladserne nærmest butikkerne kun anvendes af de handlende.

Desuden anbefales det i notatet, at omkring 15-20 parkeringspladser skal reserveres til butikkernes vareaflæsning mellem klokken fire om morgenen og klokken 12.

Grundfos har tidligere meldt ud, at virksomheden vil bevilge op til 25 millioner kroner til fornyelse af pladsen. I anlægsoverslaget vurderer kommunen, at arbejdet kommer til at koste alt i alt 17,7 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Fra druk til dedikation: - Jeg vil hellere trues med en ni millimeter Glock end have den besked igen

Viborg

Haveejere vil være selvforsynende

Annonce