Annonce
Rundt om Viborg

Husmoderforening satser på at genoptage møder

Lone Langballe holder foredrag for Ørum Husmoderforening mandag den 22. februar. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Ørum: Der kommer en tid efter corona. Det regner de i hvert fald med i Ørum og Omegns Husmoderforening, for foreningen har planlagt en stribe aktiviteter i 2021. Dog regner man ikke med, at corona-restriktionerne forsvinder så hurtigt, at man kan mødes allerede i januar. Den planlagte generalforsamling, der skulle være holdt den 25. januar, er aflyst på grund af corona.

Fra mandag den 22. februar er der, om alt går vel, gang i de programlagte aktiviteter. Da holder byråds- og regionsrådsmedlem Lone Langballe (DF) fra Foulum foredraget "Mit liv og levn" på Ørum Skole. Mandag den 22. marts står den på påskemad ved Gitte Nielsen, og mandag den 19. april på bankospil. Begge aktiviteter foregår ligeledes på Ørum Skole.

Torsdag den 3. juni tager foreningen på en udflugt til Fjordhuset og Hopballe Mølle, torsdag den 26. august skal man afsted igen, denne gang til Håndværkermuseet i Randers, og mandag den 4. oktober er der igen foredrag på Ørum Skole. Denne gang får man besøg af tidligere folketingsmedlem Karin Gaardsted (S), der holder foredrag om "Krisecenter for kvinder".

Husmoderforeningen slutter årets program med en julemiddag i Ørum Forsamlingshus fredag den 26. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
USA

Følg præsident-skiftet i USA: Trump har efterladt afskedsbrev til Biden

Annonce