Annonce
Debat

Hvad er der blevet af den sunde fornuft?

Annonce

Valg: Som nybagt viborgenser og kandidat til det snarlige byråds- og regionsvalg, følger jeg naturligvis med i, hvad der rører sig i lokalområdet og ikke mindst i regionen. Efter få måneders ophold må jeg desværre konstatere, at der ikke er megen forskel på, hvad der sker i Silkeborg Kommune og her i Viborg.

Nepotismen og magtarrogancen florerer i fuldt flor blandt de etablerede politikere, som har svært ved at se ud over deres egen næsetip, og på samme tid står nye og håbefulde kandidater i kø ved gaveboden for at overbevise vælgerne om, at det netop er dem, man skal stemme på ved de kommende valg. Så kære medborgere og vælgere, husk nu, at vi siden sidste folketingsvalg har været og er udsat for det største vælgerbedrag i mands minde!

Udover den nuværende regerings kovendinger, brudte valgløfter og mangel på visioner der holder, er her et par mere lokale eksempler:

Silkeborg fik tildelt opgaven at drive det nye sociale tilsyn. Den socialdemokratiske borgmester har med sin og sine embedsmænds magt placeret tilsynet i komplekset »Papirfabrikken«, som ligger meget centralt placeret i Silkeborgs bymidte. Set i lyset af, at en stor del af medarbejderne skal køre ud herfra, hvor der er mangel på parkeringspladser og trafikkaos i myldretiden, vækker det undren.

Men det, der optager mig mest som skatteborger i regionen, er sammenfaldet mellem ejerskabet af Papirfabrikken, som ejes af Henton ejendomme, der igen ejes af Kent Madsen, der er direktør i SIF professionel fodbold. Denne sag lugter langt væk af indirekte sponsorat af den lokale fodboldklub!

Jeg har tidligere stillet »5 skarpe spørgsmål« til borgmesteren omkring dette, men har kun mødt »larmende« tavshed - tankevækkende ikke? Skal vi som skatteborgere i regionen betale for et nyt stadion og drift af en fodboldklub i Silkeborg? Jeg spørger bare!

Den anden er placeringen af det påtænkte biogasanlæg i Viborg Kommune. Det var som udgangspunkt udlagt til placering ved Bjerringbro, men er nu senest påtænkt placeret i Faldborgdalen, som er et meget naturskønt område med dårlige vejforbindelser og langt væk fra det område, hvor to af topkandidaterne til borgmesterposten bor - tankevækkende ikke?

Når man så ved, at der få kilometer derfra, men i Silkeborg Kommune ligger et industrikvarter, Thorning Nord, der har de fornødne arealer, samt ikke mindst nærmest perfekte tilkørselsforhold, bliver man endnu mere uforstående over for de etablerede politikeres stillingtagen her. Yderligere kunne en placering her danne rammen om en tankstation for den voksende flåde af gasdrevne biler!

Preben Uglebjerg, John Mogensen og Dan Turell har ikke levet forgæves:-)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Mand dømt for groft hjemmerøveri i Skals: Vækkede 88-årig, slog hende og sprøjtede hårlak i ansigtet på hende

Debat

God økonomi i Hærvejsmotorvejen!

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Alarm 112 For abonnenter

Bordelrøveren havde flere skumle planer i tankerne: Ville begå hjemmerøveri mod ældre rigmænd i Overlund

Viborg FF

Lyt med: Nyt podcastformat - VFF-update - om ansættelsen af Lars Friis og VFF's transfervindue

Annonce