Annonce
Rundt om Viborg

Hvam Pedellerne i nye klæder

Hvam Pedellerne i deres nye veste og med kasketter. Privatfoto.
Annonce

Hvam: Vibland, der er en forening af landsbyer i Viborg kommune med 63 landsbyer som medlemmer, har sponseret kasketter og veste til blandt andet Hvam Pedellerne.

Hvam Pedellerne består af nogle ældre borgere i Hvam-området, som sørger for at holde forskellige områder i landsbyerne Hvam og Gl. Hvam rene og pæne. Blandt andet ved at klippe græs forskellige steder i byerne samt sørge for der ser pænt og ryddeligt ud.

Disse pedeller har i begyndelsen af maj fået udleveret kasketter og veste, som er sponseret af Vibland.

Kasketter og veste er i selvlysende farver så man er synlig i området og så trafikanterne kan lægge mærke til dem, og pedellerne kan færdes i sikkerhed i trafikken.

Det var meningen, at man ville uddele veste og kasketter på et workshop i Møldrup for hele Viborg Kommune, men så kom der en corona-virus i vejen og man måtte aflyse. Men nu har bestyrelsen i Vibland været ude og uddele tøjet til pedellerne.

Vibland står for at skabe udvikling for det gode liv i Viborg kommunes små landsby-samfund, og har med dette tiltag vist at det er godt med noget inspiration, så man kan få landsbyerne holdt pæne og rene, men der er også et socialt samvær som egnen kan bruge, for landsbypedellerne er med til at vise sammenhold, samtidig med at området holdes rent og pænt at kigge på for borgerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Fiskene har fundet vej til åerne

Annonce