Annonce
Debat

Hvem bestemmer udviklingen i Viborg?

Mandag, den 19. februar 2018 Ole Jespersen er formand for de kritiske varmeforbrugere og erstatningsforeningen Fjernvarmesagen Foto: Morten Dueholm

Læserbrev: Jeg ønsker at knytte et par kommentarer til læserbrev i Viborg Stifts Folkeblad af Grethe Ulstrup, Stoholm, af d. 16. juli, hvori hun skriver, jeg citerer: "Den der betaler musikken, bestemmer hvad der skal spilles." Citat slut.

Grethe Ulstrup henviser med dette citat til det nye Peak 12 hotel her i Viborg, som hun mene, er en meget flot og tidløs bygning, som falder godt i med omgivelserne. Grethe Ulstrup er selvfølgelig i sin gode ret til at mene det, men at vi nu i Viborg er sunket så dybt, at det er pengene, der bestemmer, hvad der kan opføres af byggerier i Viborg by, er ganske enkelt skandaløst.

Vi har et byråd med en borgmester i spidsen samt en teknisk forvaltning, der totalt har overladt byens udvikling og udseende til nogle få store bygherrer her i byen. Det nye hotel er det seneste skud på stammen over byggerier, der på ingen måde harmonerer med omgivelserne. Jeg kan kun give alle de borgere, der indtil nu har tilkendegivet deres utilfredshed med byggeriet, helt ret.

Annonce


Vi har et byråd med en borgmester i spidsen samt en teknisk forvaltning, der totalt har overladt byens udvikling og udseende til nogle få store bygherrer her i byen.


Det er en skandale af dimensioner, at Bach-gruppen har fået tilladelse til at opføre dette hotel. Viborgs skyline er totalt ødelagt, og man kan frygte, at lignende byggerier følger.

Et mindre byggeri, men mindst lige så skandaløst, er nybyggeriet i Navnløs, hvor en bygherre har opført bygning totalt i strid med byggetilladelsen. Hvad gør kommunen? Indtil nu absolut ingenting.

Kære viborgensere. Der er kommunalvalg til november. Stem nogle folk i byrådet, der har mod og vilje til at kræve byggeri, der harmonerer med omgivelserne i Viborg, og ikke lade nogle få bygherrer skalte og valte med vores smukke by.

Viborg skal udvikles, men ikke for enhver pris.

Annonce
Viborg For abonnenter

Byrådsmedlemmer efter skybrud: Der skal gøres noget ved kloakkerne nu

Danmark

Mandagens coronatal: 785 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Det kan åbenbart være svært at forstå, at stoffer i blodet ikke forsvinder ved en blodprøve: To mænd blev snuppet to gange lørdag

Livsstil For abonnenter

Den 60 år gamle Hald Sø-lejr har fået 13 millioner kroner dyr overhaling: - Tiden var løbet fra stedet

Viborg

Wilbek: Nyt hotel er vigtigt for hele kommunens vækst

Debat

Se at få bygget den motorvej!

Debat For abonnenter

Jantelovens bogstav er da godt nok!

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Debat

Vi skal tage hånd om den lurende velfærdskrise

Livsstil For abonnenter

Familieliv og forretning i ét: Mathias og Natascha er sammen om det meste

Viborg

Se videoen - Byens nye hotel slår dørene op: Peak 12 er officielt åbnet

Erhverv For abonnenter

Naboer til ny grisefarm efterlyser større perspektiv for svineproduktioner

Viborg For abonnenter

Turistchefen: Et stort plus for Viborg og hele regionen

Bjerringbro For abonnenter

Stille sommer på Dyrebakken: Kejserænder bød Hans Bach velkommen hjem fra hospitalet

Annonce