Annonce
Sport

Hvem skal have Folkebladets Skulderklap 2019?

Viborg Stifts Folkeblad uddeler også i år et skulderklap i forbindelse med Viborg Idrætsråds kåringer af Årets Idrætsleder, Årets Unge Idrætsleder og Årets Idrætsforening.

Viborgegnen: Så har folkebladet igen været i gang med at færdiggøre en serie portrætter af lokale idræts-ildsjæle i forbindelse med Viborg Idrætsråds kåringer af Årets Idrætsleder, Årets Idrætsforening og Årets Unge Idrætsleder.

Det er et ret stort ekstra-arbejde at producere 11 portrætter til et 16 siders tillæg midt i sportens hektiske højsæson, hvor brikkerne skal falde på plads for Viborg FF i 1. division, sæsonerne skal afgøres hos Viborg HK og alle de andre lokale håndboldklubber, mens flere andre idrætsgrene også kører for fuldt drøn.

Men det er også et uhyre vigtigt arbejde. Det er altså nogle af disse engagerede mennesker og foreninger, der sørger for, at rigtig mange lokale mennesker i alle aldre har et godt liv med idræt - og det kan jo også være nogle af disse mennesker, som støber et fundament for nogle af de mange talenter, som Viborg Kommune fortsætter med at udklække.

Så det giver ekstra travlhed på sportsredaktionen, at vi medvirker så kraftigt i forbindelse med disse kåringer, men hvis ikke vi skal være med til at hylde det store arbejde, som rigtig mange idrætsledere og idrætsforeninger gør - hvem skal så?

Og når vi kommer i gang - så er det faktisk en nydelse. Alle disse historier om unge og ældre ildsjæle og om aktive og innovative idrætsforeninger viser nemlig, hvor meget grøde, engagement og initiativ, der findes her i Viborg Kommune. Det er med til at minde både mine kollegaer og jeg om, at det lokale sportsliv også foregår mange andre steder end i Vibocold Arena og på Energi Viborg Arena.

Hver og en af de idrætsledere eller idrætsforeninger, der er omtalt her, fortjener at blive hædret. Det bliver de selvfølgelig på en måde ved at blive bragt frem i lyset i forbindelse med deres indstilling, men i sidste ende er det kun de allerbedste, der vinder Viborg Idrætsråds prestigefulde priser som Årets Idrætsleder, Årets Unge Idrætsleder eller Årets Idrætsforening.

Her er det Viborg Idrætsråd, der suverænt bestemmer, hvem der skal løbe med hæderen.

Men i lighed med de senere år vil folkebladet også meget gerne lege med. Derfor vil vi igen uddele »Folkebladets Skulderklap« aldeles uafhængigt af idrætsrådets kåringer. De nominerede er de samme, og du kan som læser være med til at præge beslutningen.

Fra den 25. april til den 29. april klokken 18 vil der på viborg-folkeblad.dk være en afstemning, hvor du kan placere din stemme på den forening eller den idrætsleder, som, du mener, fortjener skulderklappet. Det er resultatet af denne afstemning kombineret med en intern afstemning på folkebladets sportsredaktion, der afgør, hvem der skal have »Folkebladets Skulderklap«.

Resultatet offentliggøres på Viborg Idrætsråds repræsentantskabsmøde den 30. april.

Deltag i afstemningen nedenfor.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Dyrebakken ikke klar til at åbne

Læserbrev

To politiske veje for Danmark

Annonce