Annonce
Sport

Hverken fugl eller fisk - Viborg-løber med jævn dag i Dresden

Thijs Nijhuis havde en dag på det jævne, da han deltog ved et halvmaraton i tyske Dresden. Privatfoto
Thijs Nijhuis havde en jævn dag ved et forblæst halvmaratonløb i Dresden. Kroppen var præget af højdetræning, men han føler alligevel, at han slap fornuftigt fra løbet.

Løb: Få dage efter at være vendt hjem fra træningslejr i Kenya stillede Thijs Nijhuis fra Viborg Atletik og Motion op ved et halvmaratonløb i tyske Dresden.

Allerede da han stod ved startsnoren var han klar over, at et løb så kort tid efter en periode med masser af højdetræning kunne blive både fugl eller fisk.

Og det endte i hans øjne sådan et sted midt imellem. Tiden 1.03.44 rakte til en 18. plads i løbet - cirka to minutter efter den vindende tysker.

Annonce

- Det var et par sekunder ringere end min personlige rekord, og det var hverken en rigtig god dag eller en rigtig dårlig dag. Jeg følte mig lidt tung, men fik egentlig åbnet helt okay de første syv kilometer, men så gik luften bare af ballonen, sagde Thijs Nijhuis, som også kunne berette om en dag, hvor blæsten skabte vanskelige forhold - hvilket så også betød, at der ikke rigtig var løbere, som satte personlig rekord.


Det var hverken en rigtig god dag eller en rigtig dårlig dag

Thijs Nijhuis, løber


- Det var okay. Ikke prangende - men ikke noget at være bekymret for, sagde Viborg-løberen, der mente, at det var et godt løb at få i banken, da det var med til at hærde ham mentalt.

Om tre uger skal han agere hare ved et maratonløb i Hamborg. Et løb, som han primært betegner som rigtig god træning frem mod det OL, som er årets altoverskyggende højdepunkt.

Nu tager han i første omgang et par rolige dage, hvorefter den hårde træning genoptages.

Han håber, at der dukker nogle konkurrencer op i de kommende måneder, men ellers handler det primært om træning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Viborg FF-træner tripper efter at komme i sving - har en måned til at finpudse og skærpe superligaholdet

Viborg FF For abonnenter

Trænerlegenden Ove C. har altid set et kæmpe potentiale i Viborg FF: Vi blev kaldt de grå mus - men vi var de kloge og flittige mus, som kunne slå de andre

Viborg

Så blev det alligevel til en hvid hue

Annonce