Annonce
Viborg HK

Hvid fest udviklede sig til grøn massakre: VHK tæskede tamme TTH

Carin Strømberg var toneangivende i VHK's storsejr mod TTH Holstebro mandag aften. Foto: Johan Gadegaard
TTH Holstebro tog i mod Viborg HK i Struer, og havde lagt op til en 'hvid fest' med kridhvide sponsortrøjer til alle fremmødte. TTH kom foran med 1-0, men dér sluttede festen så også. De grønblusede gæster var bundsolide, og kunne til sidst tage en mastodontisk sejr med hjem til domkirkebyen. Kampen endte 18-35.

Struer: TTH Holstebro havde inviteret til 'hvid fest' i Struer Energipark. Alle fremmødte fik udleveret en hvid t-shirt, og det gav en ganske fin visuel kulisse i den lille intime arena.

Dog var der grøn dominans fra start. TTH bragte sig foran, men så tog VHK over. Moa Högdahl sled sig igennem og fik udlignet, mens hun kort efter assisterede Ida-Marie Dahl, som bragte VHK i front fra stregen.

Ditte Vind i TTH-buret kom ellers godt i gang med gode redninger på både Kristina Jørgensen og Line Haugsted, men angrebsmæssigt havde hjemmeholdet ikke meget at skyde med.

Det afstedkom en TTH-timeout efter ni minutters spil, men Pether Krautmeyers opsang hjalp ikke de haltende værter. Målene begyndte at hagle ind, og offensivt var det stadig uhyre tandløst - sammenlagt med en solid VHK-defensiv var det ikke megen offensivt udbytte, som TTH kunne spille sig frem til.

TTH forsøgte sig med et syv-mod-seks angreb, men det resulterede blot i, at Ida-Marie Dahl tre gange kunne kaste en bold i det tomme net efter, at holdkammerarterne i forsvaret havde opsnappet afleveringerne mellem playmaker og venstreback.

Hjemmeholdet fandt slet ikke melodien i offensiven, og det var til tider nærmest patetisk. Ingen turde at gå på mål, og når de endelig gjorde det, enten overtrådte de eller afsluttede ringe.

I den anden ende af banen var Carin Strømberg i et vildt spilhumør, hvor hun blev ved med at vise vejen. Efter 22 minutter var VHK foran med 10, og den svenske anfører kunne efter et kvarter på banen notere sig for sin sjette scoring.

Det lignede simpelthen to hold fra to forskellige verdener, som tørnede sammen, og de gik til pause ved stillingen 8-19.

Annonce

Kampen i tal

TTH Holstebro - Viborg HK 18-35 (8-19)

Håndboldligaen, kvinder

Mål for VHK: Ida-Marie Dahl 8, Carin Strømberg 8, Moa Högdahl 4, Maria Fisker 4, Kristina Jørgensen 2, Amalie Grøn 2, Stine Andersen 2, Line Haugsted 1, Anne-Sofie Filtenborg 1, Madeleine Östlund 1, Majbritt Toft Hansen 1, Caroline Højer 1,

Udvisninger: 1 TTH, 2 VHK

Dommere: Lars Hansen, Klaus Andersen

Grønne tæsk

Efter pausen begyndte Viborg HK at sjuske en smule. Line Haugsted afsluttede ikke meget, og hun blev pillet af Ditte Vind på halvegens første afslutning. På det efterfølgende angreb var det ellers så træfsikre Ida-Marie Dahl som brændte en helt åben mulighed. I mellemtiden var det ikke lykkedes TTH at score, og det havde de svært ved kampen ud.

Det tog dem seks minutter at komme på tavlen efter flere gode aktioner fra Anna Kristensen i VHK's mål. Det var dog ikke meget hun blev testet.

Anne-Sofie Filtenborg tog en dum udvisning, og det satte TTH's angrebsspil i gang for en kort stund.

Det varede dog ikke længe. Det var forsvindende lidt, det, værterne kom frem til, hvilket resulterede i, at VHK kunne øge forspringet.

Hele bænken blev brugt. Med et kvarter igen blev Caroline Højer og Majbritt Toft Hansen sendt på banen. Toft Hansen kvitterede med en scoring i det allerførste angreb, hvilket fik hele VHK-bænken op at stå. Unge Højer gjorde hende kunsten efter, og VHK-bænken gentog seancen.

U19-keeper Julie Stokkedal, som var med på bænken i mandagens kamp, blev sendt på banen i de sidste syv minutter, og hun kunne se sine holdkammerarter cruise sejren i land.

Der var aldrig nogensinde tvivl. Viborg HK gennempryglede TTH - Kampen endte 18-35.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro

Van(d)vittig situation: Tangeværket åbnede for nødslusen

Sport For abonnenter

Vild udvikling på halvandet år: Nu venter OL og attentat på legendarisk dansk rekord

Annonce