Annonce
Rund om Viborg

Hvidt føl forsvundet fra stutteri ved Grønhøj

Sweet Dreams - et Welsh Mountain Cremello-hoppeføl på fire måneder forsvandt mandag fra en indhegning ved Stutteri Greenhill ved Grønhøj. Privatfoto fra Facebook
Et meget genkendeligt hvidt såkaldt Welsh Mountain Cremello-hoppeføl på fire måneder forsvandt i løbet af mandagen fra en indhegning ved et stutteri ved Grønhøj. Ejeren frygter, at det er blevet stjålet.

Grønhøj: Et hvidt hoppeføl på fire måneder forsvandt i løbet af dagtimerne mandag fra en indhegning ved et stutteri på Mønstedvej 31 uden for Grønhøj.

Der er tale om et Welsh Mountain Cremello-hoppeføl på knap fire måneder. Det hvide føl er meget genkendeligt, og ejeren Hanne Larsen har nu efterlyst føllet på Facebook, hvor efterlysningen allerede er blevet delt flere tusinde gange.

Hun fortæller, at føllet forsvandt fra folden ved Stutteri Greenhill i løbet af mandagen et sted mellem klokken 6.30 og 15.30

"Det er som sunket i jorden. Hegn intakt, strøm på, den er aldrig tidligere gået igennem hegn eller væk fra flokken, hoppen og resten af flokken er her stadig. Så frygter at Sweet Dreams er blevet stjålet. Der er ikke spor efter dyr på folden og ingen hov-spor eller nedtrampet græs/bevoksning folden rundt", skriver Hanne Larsen i sin efterlysning på Facebook.

- Vi har været ude og lede efter det, og det er der ikke, og sådan et føl ville ikke stikke af og blive væk. Hvis det kom ud af folden, ville det gå tilbage, hvor det hører til, og hvor moren er. Så jeg frygter da, at det er blevet stjålet. Der er selvfølgelig ikke papirer på det, hvis man har taget det, men det er ren race, og det er penge værd, og det ville jo kunne bruges til avl. Men hvis det er blevet taget, så håber jeg, at opmærksomheden omkring det vil betyde, at det bare bliver sat af et sted, siger Hanne Larsen til folkebladet.

Hvis nogen ser det fire måneder gamle Cremello-hoppeføl et sted, så kan man kontakte Hanne Larsen på telefon 22 75 60 55. Sagen er anmeldt til politiet, oplyser hun.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce