Annonce
Viborg FF

Der skal mere end regn og slud til at bringe forårspremiere i fare

Sådan her så banen på Energi Viborg Arena ud onsdag formiddag. Foto: Lasse Brohammer
På fredag sparker Viborg FF foråret i gang. Den store mængde nedbør, som er væltet ned over Viborg i februar, får ingen indvirkning på kampafviklingen.

Viborg: Himlen har nærmest stået på vid gab gennem hele februar. Store mængder regn er væltet ned over hele Danmark, hvilket blandt andet har ført en aflysning af sidste uges superliga-kamp mellem AGF og Randers FC, da banen i Aarhus simpelthen var så våd, at det ikke var forsvarligt at afvikle en fodboldkamp derpå.

Viborg har heller ikke været forskånet for nedbør. Onsdag morgen stod viborgenserne sågar op til et mindre snevejr. Det får dog ingen indvirkning på Viborg FF's forårspremiere fredag, hvor de grønklædte åbner 1. division mod Hvidovre. Banen på Energi Viborg Arena har det ganske godt.

- Banen har det fint. Den er selvfølgelig våd, men heldigvis dræner vi så godt, at jeg ikke kan se, at der er nogen som helst udfordring i at spille på fredag, meddeler stadioninspektør Lars Christensen.

Onsdag formiddag var en stor del af sneen allerede blevet skovlet væk fra plænen, og det står ikke værre til end, at VFF's førstehold kunne træne på banen onsdag.

De baneansvarlige kan - næsten - garantere, at fredagsfesten ikke bliver spoleret.

- Vi gør, hvad vi kan, og som det ser ud lige nu, kommer der kun lidt småbyger indtil på fredag, og det er intet problem, slår Lars Christensen fast.

Kampen mellem Viborg FF og Hvidovre fløjtes i gang fredag klokken 18.00, og du kan som altid følge vores liveblog på www.viborg-folkeblad.dk

De baneansvarlige var allerede godt i gang med at få fjernet sneen. Foto: Lasse Brohammer
Foto: Lasse Brohammer
Foto: Lasse Brohammer
Foto: Lasse Brohammer
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Ingen sigtet for corona-kriminalitet i Viborg: - Det er den adfærd og fornuft, der skal bringe os i mål

Annonce