Annonce
Viborg

Ib Bjerregaard genopstiller til regionen

Ib Bjerregaard flankeres af de to andre kandidater til regiosnrådet, Flemming Jørgensen til venstre og Allan Cliffrod til højre. Privatfoto

Venstre i Viborg Kommune stiller med tre kandidater til valget til regionsrådet med Ib Bjerregaard i front som nummer fire på partiets samlede opstillingsliste

Annonce

Viborg: Ib Bjerregaard har sagt ja til at genopstille som kandidat til regionsrådet, hvor han har repræsenteret Venstre i Viborg siden 2013 samtidig med, at han siddet i byrådet.

Ib Bjerregaard siger, at han er glad for, at han får chancen for at få fire år mere i regionsrådet, for de første par år har han brugt på komme ind i arbejdet og forstå de sammenhænge og spilleregler, som regionsrådspolitik drives efter.

- Jeg vil være Viborgs lokale vagthund - eksempelvis når man diskuterer flytninger af specialer og funktioner inden for sundhedsområdet. Selv om Viborg nu får et nyt akutcenter på regionshospitalet, skal vi fortsat have opmærksomhed på at fastholde det som et fuldt udbygget akuthospital, siger Ib Bjerregaard.

Også en bedre sammenhæng i patientens overgang fra hospital til kommunens sundhedstilbud vil være en mærkesag for den 56-årige politiker.

Ved det seneste valg til regionsrådet fik Ib Bjerregaard 7202 personlige stemmer, og det gav ham en plads i regionsrådets magtfulde forretningsudvalg. Den plads håber han at beholde, og målet er at komme op på 10.000 personlige stemmer, siger Ib Bjerregaard.

De to øvrige kandidater, som Venstre i Viborg opstiller til regionsrådet, er byrådsmedlem Allan Clifford Christensen fra Karup, der får en placering som nummer 22 på Venstres liste og Flemming Jørgensen fra Viborg, der indtager pladsen som nummer 39.

I det nuværende regionsråd sidder Venstre på 13 af de 41 pladser.

Annonce
Viborg

Høst fordelene af hjemmearbejde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Flid for et godt formål

Annonce