Annoncørbetalt indhold

Idéer til, hvad du kan lave i hjemmet

Annonce

I disse Corona-tider er det vigtigere end aldrig før at forholde sig så vidt muligt inden døre i sit eget hjem. Dette er den eneste mulighed for, at smitten ikke breder sig i Danmark. Det bedste, du kan gøre for sundhedsvæsnet og de udsatte i samfundet, er altså at blive i dit eget hjem.

Umiddelbart lyder dette som en smal sag – men alligevel er det for mange en svær opgave at udføre. Det gode vejr udenfor og sociale aftaler trækker – men det nytter altså ikke noget at gå imod regeringens foranstaltninger. Men hvad kan du så give dig til derhjemme? Det giver vi dig nogle idéer til her.

Ryd op i din telefon – og køb evt. en ny Samsung Galaxy

Under mere normale forhold er flere og flere danskeres ønske at skrue ned for skærmtiden. Disse mål er dog for mange sat på pause – og det er helt okay. Det kan være svært ikke at bruge sin mobiltelefon ekstra meget i selvisolation eller karantæne og accepter, at dette er okay. Dog kan du sagtens bruge tiden på din telefon på fornuftig vis.

Lav en kæmpe oprydning i din mobiltelefon. Ryd op i din mailboks, slet gamle uploads på din Instagram, organiser dine apps, slet ubrugte apps, sorter dine billeder osv. Du har god mulighed for at få en organiseret telefon i disse dage, og dette bør du udnytte.

Du kan med fordel også lave en helt frisk start og købe dig en ny mobiltelefon online. Her kan du f.eks. købe en af de populære Samsung Galaxy-modeller såsom Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy Note10 eller Samsung Galaxy A80. Uanset hvilken Samsung Galaxy-model du ender med at købe, vil du få en kvalitetstelefon.

Vær kreativ – kartoffeltryk, strik, origami, bullet-journal

Ønsker du at få hovedet væk fra skærmen for en stund, er det oplagt at finde dine kreative sider frem. Lav kartoffeltryk, begynd at strikke sweaters, lav dekorativ origami eller øv dig i dine tegnefærdigheder i en bullet-journal. Mulighederne for at være kreativ er uendelig, og derfor gælder det blot om at bruge din fantasi.

Du kan også instruere et dukketeater for dine børn, lade børnene lave gækkebreve til bedsteforældrene, lave dit helt eget brætspil såsom backgammon eller kryds og bolle, udarbejde papirsflyver osv. Der findes kreative muligheder for alle, uanset om du er voksen eller har børn.

Få stimuleret din hjerne – bøger, lydbøger og podcast

Slutteligt er det en god idé at sørge for at få stimuleret din hjerne i løbet af dagene. Får du set for meget ligegyldigt tv, kan du hurtigt føle dig både mere doven og glemsom. Aktiver og stimuler din hjerne ved at læse bøger samt lytte til lydbøger og podcast.

Heldigvis findes der i dag et væld af muligheder for både at høre lydbøger og podcast online, og du har derfor masser af muligheder at vælge imellem her. Du kan også gå dine reoler igennem for at se, om du mon mangler at få læst nogle af dine bøger – eller om der er en god bog, du ønsker at genlæse.

Har du brug for endnu flere idéer til aktiviteter i hjemmet, kan du også blive inspireret på dr.dk.

Denne artikel er sponsoreret af Morningtrain.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.