Annonce
Bjerringbro

Idrætscenter spritter ekstra af

I weekenden blev DGIs store gymnastikopvisninger i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter aflyst, og al udstyr måtte fjernes igen. Arkivfoto: Uffe Salomonsen
Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter tager sine forholdsregler i forhold til frygten for corona-virus.

Bjerringbro: Aflysning på aflysning. Sådan ser det ud i disse dage, hvor de fleste taler om, hvordan man undgår at blive smittet med corona-virus, og hvordan man sikrer, at svage og ældre ikke bliver smittet.

Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter tager også sine forholdsregler for at undgå smitte mellem de mange brugere, som kommer i de tre haller og svømmehallen.

- Vi spritter ekstra af i disse dage. Gelænderne får en tur flere gange om dagen, ligesom der også bliver sprittet ekstra af på toiletterne. Og vi har bestilt ekstra håndsprit hjem, som vi får i dag (onsdag., red.) eller torsdag, siger centerleder Keld Schytt.

- Weekendens store DGi-gymnastikopvisning blev aflyst, og vi kan se, at der også er færre deltagere både til gymnastik for ældre og til Ældre Sagens bowls, hvor kun to baner mod normalt fire er i brug. Nu må vi se, hvordan det går med BIF Gymnastik og Gudenådalens gymnastikopvisninger i weekenden 21. og 22. marts, måske bliver de også aflyst, for jeg kan se at gymnastikopvisninger i både Ulstrup og Rødkærsbro er aflyst, siger han.

Annonce

Cafédrift

Det handler ikke kun om aktiviteterne i centret, de mange aflysninger påvirker også centrets cafédrift.

- I weekenden lykkedes det at komme af med det meste af det mad, som var bestilt hjem til de tre dages gymnastikstævne. Vi får leveret mad flere gange om ugen, så vi tilpasser bestillingerne efter behovet. Men på et tidspunkt må vi have en snak med bestyrelsen om, hvordan vi klarer det. Det er jo ikke kun os, men hele samfundet, det går ud over, siger han.

- Vi er bekymrede, og vi taler meget om det, og vi har jo også store arrangementer forude blandt andet Grundfos' jubilæumsfest i maj, tilføjer Keld Schytt.

Svømning aflyst

Bjerringbro Svømmeklub har også taget konsekvensen af faren for corona-smitten og har aflyst sit klubmesterskab for børn og unge på lørdag.

- Selv om der kun er mellem 100 og 150 deltagere, så har vi alligevel valgt at aflyse, så vi ikke udsætter os selv eller andre for smitte. Vi har kigget på, hvad der er nødvendigt, og hvad der kan vente. Skole, uddannelse og arbejde er vigtigt, men et svømmestævne kan vente, siger formanden for svømmeklubben Louise Katholm.

- Det er rigtig ærgerligt, og vi er kede af det, for svømmerne glæder sig til forårsstævnet, men vi kan risikere, at forældrene holder deres børn og unge mennesker hjemme, og at en del af de 20 frivillige også melder fra. Så står vi med et halvt stævne, og det er heller ikke godt, siger Louise Katholm.

Kære læser: Vi har valgt at låse alle artikler om coronavirussen op for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for. At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund. Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 49 kroner om måneden få adgang til alle vores låste historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden: Køb abonnement

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce