Annonce
Rundt om Viborg

Idrætsforening til årlig kåring: Årets BIF'er er rigtig sjov at være sammen med

Joachim Hvid kunne give prisen som Årets BIF'er videre til Kenni Elkjær. Foto: Elkurt.
Prisen som Årets BIF'er blev overrakt i forbindelse med afslutningsfesten for leden.
Annonce

Låstrup: I forbindelse med afslutningsfesten i Borup IF for leden skulle der findes en ny modtager af prisen som årets BIF'er.

Det er hvert år den siddende Årets BIF’er, der suverænt udnævner en ny mand på posten, således også i 2019, hvor Joachim Hvid skulle give stafetten videre.

Joachim Hvid oplyste i sin tale, at han selv havde været enormt stolt over at modtage den ærefulde titel i 2018 og egentlig var overrasket over den store opmærksomhed han fik. I dagene efter udnævnelsen blev han gratuleret af rigtig mange, og selv tandlægen gratulerede ham, mens han lå i tandlægestolen i ugen efter sidste års afslutningsfest. Det var en fantastisk oplevelse at modtage al den anerkendelse, der følger med titlen, fortalte han.

Annonce

Mange at vælge imellem

Valget af Årets BIF'er var et svært valg - og så alligevel ikke. Rigtig mange gør en stor indsats for Borup Idrætsforening, så på den måde, var der mange at vælge imellem.

Imidlertid er pokalen efterhånden tætskrevet med navne, så han havde set bort fra nogle af dem, der i de senere år har modtaget titlen, selv om de fortsat gør en stor indsats for klubben, oplyste Joachim Hvid og fortalte endvidere:

- Jeg har valgt en person, der er rigtig sjov at være sammen med. Det er en person, som man kan grine sammen med, og det er en person, som man kan grine af. Personen spiller fodbold i klubben og har gjort det hele livet. Han har spillet på alle seniorhold i den forgangne sæson, så det er også en aktiv fodboldmand. Ud over at spille fodbold, har dette års BIF'er siddet med i bestyrelsen i flere år. Han har i den forbindelse været med i sponsorudvalget og i fodboldudvalget. Han står for indkrævning af kontingent, har været kasserer, deltager altid i arbejdsdage og er i øvrigt en flittig gæst i klubben, fortalte Joachim Hvid, og der var således ikke tvivl om at prisen gik til Kenni Elkjær.

Kenni Elkjær holdt en kort takketale, hvor han oplyste, at han var stolt og rørt over at modtage den eftertragtede titel. Han takkede mange gange for udvælgelsen og for de varme klapsalver, som han blev mødt af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce