Annonce
Viborg

Igym lukker alligevel: - Vi er ofre i en sag, der ikke vedkommer os

Først var døren åben hos Igym onsdag morgen - siden blev den låst for medlemmerne. Foto: Morten Pedersen
Trods kommunalt forbud valgte Igym at åbne som normalt onsdag morgen. Nu har fitness-kæden dog valgt at lukke ned alligevel efter et internt møde.

Viborg: Fitness-kæden Igyms afdeling i Viborg er blandt de virksomheder, der er ramt af kommunens nedlukning af Bach Gruppens bygninger, der ikke har fået en ibrugtagningstilladelse.

Onsdag morgen skrev Igyms ene ejer, Marianne Stavid Olsen, i en mail til folkebladet,  at man ikke i første omgang havde modtaget et varsel fra kommunen, da denne ifølge ejeren var sendt til en forkert e-boks. Virksomhedsejerne blev først opmærksom på sagen, da den blev beskrevet i Viborg Stifts Folkeblad.

I en ny mail til avisen - som også er sendt ud til medlemmerne - skriver Igym onsdag formiddag, at man har lukket, som forbuddet påbyder. Men det er ikke uden trods. I mailen står:

Annonce

Vi er tvunget til at lukke ned grundet en uoverensstemmelse mellem Viborg Kommune og Bach Gruppen. Bach Gruppen gør alt, hvad de kan for at få os åbnet hurtigt.

Igym åbnede på Brovej i januar 2020, og åbningen blev bredt annonceret i hele Viborg. Der er stor skiltning mod vejen, og der blev indgået en firmaaftale med Viborg kommune, som mange ansatte benytter sig af. Det kan derfor ikke komme som en stor overraskelse for Viborg Kommune, at Igym åbnede.

Igym og vores medlemmer er blevet ofre i en sag, der som sådan ikke vedkommer os, men er en fejde mellem Viborg Kommune og Bach Gruppen.

Der er ikke noget galt med bygningen eller lokalerne. Det er udelukkende et spørgsmål om en manglende ibrugtagningstilladelse.

At starte op inden udstedelsen af tilladelsen, skulle efter sigende være normal kutyme i de fleste kommuner.

Fitness-branchen er i forvejen hårdt ramt, og endnu en lukning er katastrofal for både Igym og jer medlemmer.

Igym skriver slutteligt, at man arbejder på at komme i dialog med Viborg Kommune og vil holde sine medlemmer opdateret.


Igym åbnede på Brovej i januar 2020, og åbningen blev bredt annonceret i hele Viborg. Der er stor skiltning mod vejen, og der blev indgået en firmaaftale med Viborg Kommune, som mange ansatte benytter sig af. Det kan derfor ikke komme som en stor overraskelse for Viborg Kommune, at Igym åbnede.

Mail fra Igyms ledelse
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce