Annonce
Bjerringbro

Ikke en finger at sætte på årets messe - og Toyotaen fik sin ejer

Med 67 solgte stande var der nok at kigge på til messen i idræts- og kulturcentret. Foto: Morten Dueholm

Med mere end 5500 besøgende slog handels- og familiemessen i Bjerringbro igen rekord. Og denne gang blev der også fundet en vinder af hovedpræmien.

Bjerringbro: Det summede af liv til årets messe i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter, hvor tilstrømningen endnu engang var større end nogensinde.

67 solgte stande og mere end 5500 besøgende i løbet af dagen blev det til. Til sammenligning havde messen omkring 4000 gæster i 2017 og knap 5000 sidste år.

Det var da også en godt tilfreds Bjerringbro FH-forretningsfører, der mandag kunne gøre status over sagerne.

- Det gik jo rigtig godt. Der var mange i hallerne, og dem, der havde stande, var også godt tilfredse, fordi der var gang i den, og de fik nogle gode relationer, siger Henrik Bangshøi, som ikke umiddelbart kan komme i tanker om noget, som ikke gik, som det skulle.

Annonce

Vi har en række aktiviteter til messen, der lige hyper det lidt ekstra. Folk vil jo gerne komme og se, om de har vundet en bil eller ej, det er jo klart

Henrik Bangshøi, forretningsfører, Bjerringbro FH
Leif og Conny Nielsen blev de heldige vindere af hovedpræmien - en Toyota Aygo udloddet af Toyota Lihn & Boi A/S. Pressefoto.

Præmier for mere end 212.000

Det gjorde indtryk på BFH-forretningsføreren, at der igen i år var så stor interesse for at få en stand, og når der spørges til, hvordan det kan være, at der bliver ved med at være så stor tilslutning til begivenheden, peger han især på én ting.

- Det, at vi har Bjerringbro Chancen, gør meget, tror jeg. Vi har en række aktiviteter til messen, der lige hyper det lidt ekstra. Folk vil jo gerne komme og se, om de har vundet en bil eller ej, det er jo klart, siger Henrik Bangshøi.

Ikke nok med, at der var godt fyldt i hallerne, så fik BFH og alle de frivillige også i år solgt samtlige 6000 lodder i forbindelse med Bjerringbro Chancen, hvor der kunne vindes præmier for i alt mere end 212.000 kroner.

Igen i år slog messen sin egen rekord i vokseværk. Mere end 5500 personer lagde vejen forbi hallerne i løbet af dagen.

Bilvinderne blev fundet

Der var 163 gevinster i alt. Hovedpræmien var som sædvanlig en bil, en Toyota Aygo. Sidste år blev vinderen af bilen aldrig fundet, men det gjorde den altså i denne omgang.

- I går (søndag, red.) fandt jeg ud af, at der var én, der havde et lodnummer, der kunne give adgang til en postkasse. Så jeg fik fat i vedkommende, og det gav så en bil, siger Henrik Bangshøi.

Vinderne af bilen var Conny og Leif Nielsen fra Spentrup ved Randers, og de var mandag formiddag tilbage i Bjerringbro for at hente en nøgle, som gav adgang til en postkasse.

Da Conny Nielsen åbnede den, lå der til hendes store overraskelse en besked om, at de havde vundet en Toyota.

- Det var da helt vildt. Så har jeg da held i noget, sagde hun overrasket, inden hun fik et fejringskram af sin mand.

Der er stadig en del præmier, som endnu ikke er afhentet. Derfor opfordrer Bangshøi lodkøbere til at tjekke Bjerringbrochancen.dk for at se, om der skulle være gevinst. Præmierne kan hentes indtil den 31. marts.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Student fra katedralskolen, boede i kibbutz og blev lærer for flygtninge: Mød den hjemløse mand i Trappetorvets venterum

Viborg FF For abonnenter

VFF's sportschef om aftale med Tottenham: - Det er et ekstremt stærkt signal og en stor cadeau til vores klub

Viborg HK For abonnenter

Godt på vej - men Viborg HK's stregkriger har endnu mange skridt at tage

Annonce