Annonce
Sport

Ikke for sjov - intern træningskamp er et vigtigt udstillingsvindue

Steffen Højer er sikker på, at han kan få meget ud af at se spillerne blive matchet op mod hinanden i en intern træningskamp. Arkivfoto: Morten Dueholm

Viborg: En intern træningskamp lyder måske ikke særligt ophidsende, men for Viborg FF's cheftræner Steffen Højer og assistenttræner Ralf Pedersen er lørdagens interne kamp mellem to blandede VFF-hold særdeles brugbar.

- Vi har en god konkurrencesituation på mange pladser på holdet, så jeg vil tro, at der virkelig bliver kog på den her kamp. Jeg vil faktisk tro, at der bliver mere tempo på den her kamp, end der var i kampen mod Kjellerup forleden, siger cheftræneren, som også har gjort sit til at sørge for, at kampen bliver taget særdeles seriøst.

- Vi har fortalt spillerne, at det her er den sidste kamp, hvor spilletiden bliver ligeligt fordelt. Herefter venter der nogle kampe, hvor vi kører det mere a la det, som vi vil gøre til en turneringskamp. Alle har fået at vide, at vi i den her kamp må gå til hinanden, og alle kender vores konkurrencesituation.

- Så vi har banket det op til, at det er vigtigt, og det er også vigtigt i forhold til at vise sig godt frem. Den kamp her betyder meget i forhold til, hvem der skal have lov til at spille nede i Hamborg, siger VFF-træneren, som glæder sig til at se spillerne kaste sig ud i en direkte dyst.

Anfører Jeppe Grønning sidder fortsat ude og ventes først i spil i træningskampen mod Hamburger SV i næste uge. Så han får hvervet som dommer i kampen.

- Jeg er spændt på at se, om han kan træde i karakter, for han bliver udfordret, siger Steffen Højer med et smil.

Kampen bliver to gange 40 minutter og spilles på kunstgræsbanen på Kirkebækvej.

Annonce
Konkurrencen er hård hos Viborg FF. Derfor er en intern træningskamp en mulighed for at vise sig frem. Foto: Morten Dueholm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Student fra katedralskolen, boede i kibbutz og blev lærer for flygtninge: Mød den hjemløse mand i Trappetorvets venterum

Viborg HK For abonnenter

Godt på vej - men Viborg HK's stregkriger har endnu mange skridt at tage

Annonce