Annonce
Viborg

Ild.pizza kommer til Viborg: Du bygger selv din egen pizza gennem bestillingen

Younes Deaibes og hans kompagnon Anders Grønborg har udset sig Viborg som det næste sted for deres særlige koncept-pizzeria. Arkivfoto: Axel Schütt
Det er gået stærkt for Ild.pizza, der for lidt over et år siden åbnede sin første restaurant. Seks pizzeriaer er siden skudt op i Aarhus og omegn, og nu bliver en tidligere bodega i Viborg næste serveringssted med et helt særligt koncept.

Viborg: Mange pizzeriaer foretrækker at være centralt beliggende i byen - måske endda i gågaden, hvor der er kundestrøm igennem til restauranten.

Men sådan er det ikke hos Ild.pizza, der åbner pizzeria i Viborg til oktober. De færreste kunder er tiltænkt en plads i pizzeriaet, pizzaen bringes ikke ud - og man kan heller ikke ringe og bestille.

Til gengæld har Ild.pizza bygget sin forretning op om et koncept, hvor det er simpelt at bestille lige præcis den pizza, man ønsker via pizza-kædens hjemmeside, hvor man også kan vælge, hvornår man vil hente den.

Annonce

- Vi har brugt de sidste par år på at opbygge forretningen og et system, der gør det nemt for os at åbne nye steder. Det er derfor, at vi så hurtigt har etableret nye restauranter og nu har udset os Viborg, Randers og Herning, fortæller Younes Deaibes, medstifter og driftschef hos Ild.pizza.

Læs også: Nyt Viborg-pizzeria: - Vi vil være pizzaens svar på McDonald's

Det er naturligvis ikke gratis at starte nye pizzeriaer op i den fart, som Ild.pizza gør det, men bag den nye kæde har ejerne Esben Mols Kabell og Anders Grønborg et trecifret millionbeløb i ryggen efter at have solgt det meste af deres virksomhed, Lasertryk, til en tysk kapitalfond.


Vi bygger Danmarks største pizzaovn op fra bunden inde i bygningen. Ovnen vejer tre tons, og den kan lave 26 pizzaer på 90 sekunder. I alt investerer vi omkring to millioner kroner i det nye sted i Viborg, hvilket også viser, at vi ikke bare er på gennemfart.

Younes Deaibes, medstifter og driftschef hos Ild.pizza


Åbner i lukket bodega

Og hvor er det så et godt sted at åbne op, hvis konceptet er, at folk selv skal hente deres pizza.

Jo, i Viborgs tilfælde bliver det på Holstebrovej 31 i bygningen, der tidligere husede Pigernes Bar.

- Det er en god indfaldsvej, hvor det er nemt at køre ind og hente i bil. Det passer lige ind i det koncept, vi har. Vi kan godt lide idéen med, at man lige svinger ind og henter pizzaen og så tager den med hjem og spiser der. Men der er altså også mulighed for at spise i pizzeriaet med omkring 20 siddepladser, siger Younes Deaibes.

Pigernes Bar har været lukket siden foråret 2019 - nu kommer der pizzeria i bygningen på Holstebrovej 31. Arkivfoto: Morten Dueholm

Allerede nu arbejdes der på at sætte bygningen i stand til at blive takeaway pizzeria – for det er ikke helt simpelt at ombygge den tidligere bodega og gøre inventaret klar.

- Vi skal lige have luftet godt ud. Det var jo en bodega, lyder det med et smil fra Younes Deaibes, der fortsætter:

- Og så skal vi bygge Danmarks største pizzaovn op fra bunden inde i bygningen. Ovnen vejer tre tons, og den kan lave 26 pizzaer på 90 sekunder. I alt investerer vi omkring to millioner kroner i det nye sted i Viborg, hvilket også viser, at vi ikke bare er på gennemfart, siger Younes Deaibes.

Annonce
Livsstil For abonnenter

Familieliv og forretning i ét: Mathias og Natascha er sammen om det meste

Danmark

Mandagens coronatal: 785 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Se videoen - Byens nye hotel slår dørene op: Peak 12 er officielt åbnet

Erhverv For abonnenter

Naboer til ny grisefarm efterlyser større perspektiv for svineproduktioner

Debat

Se at få bygget den motorvej!

Viborg For abonnenter

Turistchefen: Et stort plus for Viborg og hele regionen

Livsstil For abonnenter

Værkstedet blev i stedet til en bæredygtig taskebutik: Et opgør mod smid-ud-kulturen

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Debat

Vi skal tage hånd om den lurende velfærdskrise

Alarm 112 For abonnenter

'Der er skiderikker på skovstien!': 70-årig kvinde fik teenage-røver til at stikke af - nu er skiderikken dømt

Sport

Viktor Axelsen vinder OL-guld efter vanvittig finale

Bjerringbro For abonnenter

Stille sommer på Dyrebakken: Kejserænder bød Hans Bach velkommen hjem fra hospitalet

Kultur For abonnenter

Dagens magasinfund: Flintesmedens svalesang

Debat

Kære Viborg: Det flyder med affald i jeres gader!

Annonce