Annonce
Viborg

Imam til alle viborgensere: Ignorer provokatøren Paludan

Det sociale boligområde Ellekonebakken i Viborg får lørdag besøg af den antimuslimske provokatør Rasmus Paludan. Den lokale imam opfordrer alle til at ignorere Paludan - i stedet for at lade sig provokere. Arkivfoto: Morten Dueholm
Imamen Walid Hosni, der selv bor på Ellekonebakken, opfordrer alle i Viborg - muslimer såvel som ikke-muslimer - til at holde sig væk, når Rasmus Paludan på lørdag demonstrerer midt i Viborgs eneste, officielle ghetto.
Annonce

Viborg: - Hold jer væk!

Det er sagt med tre ord imam Walid Hosnis budskab til alle viborgensere i forbindelse med, at Rasmus Paludan på lørdag besøger det sociale boligområde Ellekonebakken for at demonstrere mod islam og muslimer i Danmark.

- Jeg siger til alle: I skal ikke konfrontere ham eller skændes med ham. Og I skal overhovedet ikke komme tæt på ham, siger Walid Hosni, der fortsætter:

- Det bedste er at ignorere ham. Han kan sige, hvad han vil, men lad ham kun tale til sig selv.

Han henvender sig ikke alene til muslimer i Viborg. Appellen er rettet mod alle viborgensere.

- Jeg opfatter danskerne som fredelige mennesker, der ikke ønsker ballade. Ingen bør lade sig provokere, mener imamen, der bor på Ellekonebakken, men har libanesiske rødder.

Ellekonebakken har efter Viborg-forhold mange beboere med muslimsk baggrund. Rasmus Paludan vil på lørdag sikkert forsøge at provokere dem. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

På ghettotur

Som omtalt i folkebladet har juristen Rasmus Paludan, stifter og leder af partiet Stram Kurs, bebudet, at han kommer til Ellekonebakken på lørdag klokken 12, og at han har tænkt sig at blive til klokken 16.

Hvad han konkret vil foretage sig ud over mundtlige udfald mod muslimer er endnu uvist. Men han har ved tidligere lejligheder blandt andet brændt koraner af.

Det er så vidt vides første gang, Rasmus Paludan gæster Viborg. I hvert fald med en antimuslimsk demonstration. Ellekonebakken har han angiveligt valgt ud fra, at sydby-bebyggelsen er på regeringens såkaldte ghettoliste over udsatte boligområder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

21 vil studere ny uddannelse i Viborg

Viborg

Blå partiers kamikazekurs

Annonce