Annonce
Viborg

Indlagte børn bliver sendt trygt afsted til drømmeland

Danske Hospitalsklovne kommer de næste uger på godnatbesøg hos indlagte børn i hele landet. Pressefoto
Over hele landet vil der de kommende uger være aftenbesøg til indlagte børn på sygehusene, når hospitalsklovnene starter deres godnatkampagne.
Annonce

Viborg: Hospitalsklovnene Petunia, Kringle og mange flere vil i den kommende tid besøge rigtig mange indlagte børn på landets hospitaler og give dem en helt særlig oplevelse. Udover de ugentlige besøg på landets sygehus-afdelinger vil de forunderlige klovne nemlig også arrangere magiske aftener for børnene de næste to uger.

Sengetiden kan nemlig være særligt svær for de børn, der er indlagte. De uvante omgivelser skaber ikke den vante tryghed til sengetid, og det vil klovnene gerne lave om på.

Derfor er Danske Hospitalsklovne i øjeblikket i gang med deres "Godnatkampagne", der i al sin enkelthed går ud på, at klovnene besøger børnene på sygehusene, når mørket er faldet på, og herefter vil klovnene hjælpe med at sende de små patienter trygt afsted til drømmeland. Inden afrejse læses der godnathistorier, spilles stille musik og hygges om de indlagte børn og deres familier.

Som noget nyt vil hospitalsklovnenes godnat-besøg i Viborg foregå på børnepsykiatrisk afsnit, og det sker onsdag den 30. oktober og torsdag den 31. oktober. Børnepsykiatrisk afsnit får med stor succes også ugentlige dagsbesøg af klovnene.

Petunia og Kringle er nogle af de hospitalsklovne, der fast besøger Regionshospitalet Viborg. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

International hæder til lokal kunstner

Coronavirus

Live: Norsk opgørelse viser, at ni ud af ti coronadøde havde kronisk sygdom

Viborg HK For abonnenter

VHK sitrer og spirer - erfaren cheftræner kan skimte sølvtøj og Champions League i de kommende sæsoner

Annonce