Annonce
Rundt om Viborg

Indsamling til Kræftens Bekæmpelse bliver digital

Lone Hauris, distriktskoordinator i den gamle Møldrup Kommune, har med beklagelse corona-aflyst at samle ind til Kræftens Bekæmpelse med de kendte raslebøsser. Hun håber lokalbefolkningen støtter det gode formål via mobilepay på 98 47 19. Arkivfoto: Niels-Chr. Jönsson
Corona-restriktioner holder indsamlerne hjemme ved landsindsamlingen i Møldrup-området.

Møldrup/Skals: Normalt plejer 110-120 dedikerede indsamlere at deltage i Landsindsamlingen for Kræftens Bekæmpelse i den gamle Møldrup Kommune. Sådan bliver det ikke i år, da indsamlerne er blevet bedt om at blive hjemme. Nødtvungent.

- Vi oplevede i 2020, at indsamlingen blev aflyst to gange, så sporene skræmmer lidt. Desuden har vi vurderet, at vi med de nuværende corona-restriktioner ikke kan forsvare at udsætte indsamlerne eller andre for at pådrage sig unødig smitte, siger Lone Hauris, Møldrup, distriktskoordinator for Kræftens Bekæmpelse.

Normalt bliver der i Møldrup gamle kommune indsamlet omkring 75.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse. Lone Hauris håber dog, at der lokalt vil komme bidrag digitalt. Det kan ske via mobilepay 98 47 19 (Landsindsamlingen Møldrup). Landsindsamlingen finder sted søndag 11. april.

- Vi kan jo håbe på 50.000 kroner, men det er nok lidt højt sat. Ender vi lokalt på halvdelen af, hvad vi plejer at samle ind, så mener jeg også det er flot, siger Lone Hauris.

Hun ser frem til, at 2022 på alle måder blive et normalt år, men ikke mindst så både trofaste indsamlere med den samme rute hvert år og forhåbentligt også nye, kan sendes ud med raslebøsserne for at støtte Kræftens Bekæmpelse.

Men hvem ved, måske kommer corona-krisen til at ændre på indsamlinger, så det i fremtiden ikke er det personlige møde mellem indsamler og giver men alene overførsler per telefon, som afgør støtten. Selv om der er en del planlægning i den kendte struktur, så håber Lone Hauris bestemt at hun skal samle flokken af indsamlere næste år.


Vi kan jo håbe på 50.000 kroner, men det er nok lidt højt sat. Ender vi lokalt på halvdelen af, hvad vi plejer at samle ind, så mener jeg også det er flot.

Lone Hauris, distriktskoordinator for Kræftens Bekæmpelse.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Dobbelt målscorer i stor VFF-sejr: Er mest ærgerlig over, at jeg ikke laver det tredje

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Topscorer og legendekandidat blandt de bedste mod Fredericia

Viborg FF

VFF med sikker sejr i jubilæumsfejring: Deble tilbage på måltavlen

Annonce