Annonce
Sport

Indskifter gav Viborg FF sejren fem minutter før tid

Viborg FF's jyllandsseriehold hentede endnu en sejr fredag aften. Arkivfoto: Morten Dueholm
Viborg FF's jyllandsseriehold fik den anden sejr i træk, da Tjørring blev besejret på udebane.

Jyllandsserien: Viborg FF's jyllandsseriehold måtte vente længe, men forløsningen kom kort før tid, og Victor Roesbjerg Pedersen sørgede med en sen scoring for, at VFF fortsat har maksimumpoint efter en 1-0-sejr ude over Tjørring.

Hjemmeholdet havde tilsyneladende luret, at det ikke var klogt at forsøge at byde Viborg FF op til spillemæssig dans. Tjørring valgte at stå meget defensivt og lure på omstillinger, hvilket betød, at VFF havde meget svært ved at finde plads fremme på banen.

- De stod meget defensivt, og vi skal nok lige vænne os til, at det er sådan det bliver. Så vi skulle rode lidt i værktøjskassen i dag, sagde træner René Kjærsgaard, som følte, at det fik meget fornuftigt i første halvleg, hvor VFF spillede fornuftig og fik hjemmeholdet til at løbe mange meter.

Det var også opskriften i anden halvleg, hvor han bad sine spillere prøve at få bolden til at cirkulere hurtigere - men det stik modsatte skete.

- Vi begyndte at slå alt for mange lange bolde, og det var lige det, som vi ikke skulle. Vores spillere arbejdede godt og løb det de skulle, men vi mødte en taktisk klog modstander, som bare ventede på omstillingerne, sagde træneren, som også nær havde set hjemmeholdet score, men så Magnus Andersen i målet diske op med en pragtredning.

Fem minutter før tid kom forløsningen så, da indskiftede Victor Roesbjerg Pedersen dukkede op og scorede sejrsmålet for VFF.

- Vi skulle grave lidt dybt, men jeg er glad for, at vi igen holdt nullet og viste en god kynisme defensivt. Og det var en kamp, hvor vi søgte sejren mest, og hvor vi kæmpede den hjem via hårdt arbejde, sagde René Kjærsgaard.

Tjørring-Viborg FF 0-1 (0-0)

Fodbold, jyllandsserien

Mål: 0-1 Victor Roesbjerg Pedersen

Udvisninger: Tjørring 1x10 min

Kampens Spiller for Viborg FF: Magnus Andersen

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Analyse: Viborg FF parerede for meget i den sidste halve time

Annonce