Annonce
Bjerringbro

Indvielse: "Broen er en gave"

Inger Skamris, der har arbejdet hårdt og længe for, at der skulle bygges en bro over Borrevej, var også den første til at tale ved indvielsen. Foto: Morten Pedersen
En glad Inger Skamris, der har lagt mange kræfter i af få bygget en bro over Borrevej, indviede bro.
Annonce

Gullev/Bjerringbro: - Den korte version er "tak til Viborg Kommune".

Sådan indledte Inger Skamris sin tale ved broindvielsen fredag eftermiddag, hvor det var seks år og knap to måneder siden, at hun sammen med andre Gullev-borgere samt politikere stod på Borrevej og talte biler.

- Der kom cirka 800 biler på det tidspunkt. Villy havde taget kaffe med, som han troede, at han kunne nå at drikke, det nåede han ikke, sagde Inger Skamris og fortsatte:

- Broen er en ”gave” – der knytter os sammen med Bjerringbro – og det gælder både gående løbende og cyklende. At der så også er kommet busstoppested ved broen er et ekstra plus og ikke mindst til glæde for Brokbakken.

At broen betyder meget for mange, kunne man fornemme på de fremmødte, der kom fra både Gullev og Bjerringbro-siden.

- Broen har så stor betydning for borgerne i vores område, og for den enkelte familie ændrer det rigtig meget, når børn nu selv kan transportere sig til og fra skole og fritidsaktiviteter, sagde Inger Skamris, der takkede politikerne, der dengang tog mod invitationen til at mødes  tidligt om morgenen for med egne øjne at se, hvordan forholdene var.


- Broen er en ”gave” – der knytter os sammen med Bjerringbro – og det gælder både gående løbende og cyklende.

Inger Skamris, Gullevborger


Inger Skamris indrømmede også i talen, at hun og andre Gullev-borgere har bidt negle undervejs, ikke mindst fordi man godt vidste, at for politikerne kan det være svært at prioritere, fordi de altid får mange ønsker til trafikforbedringer.

Dette fik hende også til at rette en særlig tak til den lokale byrådspolitiker Martin Sanderhoff.

- Tak til Martin Sanderhof, der politisk rejste ønsket om forbedringer på Borrevej – før vi selv nåede at se, at der var et problem. Det var godt set.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

International hæder til lokal kunstner

Coronavirus

Live: Norsk opgørelse viser, at ni ud af ti coronadøde havde kronisk sygdom

Viborg HK For abonnenter

VHK sitrer og spirer - erfaren cheftræner kan skimte sølvtøj og Champions League i de kommende sæsoner

Annonce