Annonce
Rundt om Viborg

Indvielse: Nu er friluftsbadet klar til brug

Den 23. marts i år var mange store og små Klejtrup-borgere med til at tage første spadestik til friluftsbadet. Borgerne har også leveret en stor arbejdsindsats i sommerens løb, så nu er badet klar til indvielse. Arkivfoto: Morten Dueholm

Klejtrup: Klejtrup-borgerne er nu klar til at indvie byens nye friluftsbad. Der er arbejdet på højtryk med at anlægge badet sommeren igennem, og lørdag den 12. oktober holder man indvielse fra klokken 13.

Der mangler enkelte småting, så i indbydelsen inviteres alle, der har lyst, til at set det næsten færdige resultat. Fra klokken 13.30 bliver der mulighed for at bade i det varme vand.

Vil man prøve badet senere, så holdes der også åbent i nogle af dagene i efterårsferien. Lørdag, søndag, mandag og tirsdag vil der åbent fra klokken 13 til 16 og med gratis adgang.

I vinterhalvåret skal det nye friluftsbad også benyttes, men det bliver til vinderbadning med uopvarmet vand. Man kan for 400 kroner gå til vinterbadning i perioden fra 19. oktober til 1. maj. Der er mulighed for, at man kan tage tilløb under den varme bruser, derefter bade i det kolde vand og slutte af med at blive opvarmet under bruseren igen.

Friluftsbadet har alt i alt kostet knap 5,5 millioner kroner, og Klejtrup-borgerne har selv skaffet langt de fleste af pengene samt bidraget med masser af frivillige arbejdstimer. Viborg Kommune har givet et tilskud på 500.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce