Annonce
Viborg FF

Ineffektivt tophold måtte nøjes med uafgjort

Sofus Berger Brix scorede for Viborg FF's U19-hold, som skuffende kun hentede et point mod AC Horsens. Arkivfoto: Johnny Pedersen.
Viborg FF, som fører U19-divisionen, fik kun 1-1 ud af mødet med AC Horsens på hjemmebane.

U19-divisionen: Viborg FF's førerhold i U19-divisionen spillede lørdag eftermiddag på hjemmebane mod midterplacerede AC Horsens.

Hjemmeholdet kom bagud efter 45 minutters spil, men på et mål 10 minutter inde i anden halvleg sikrede Sofus Berger Brix det ene point.

Kampen sluttede 1-1.

- Jeg er skuffet her bagefter. Vi lykkedes egentlig med mange ting og kom i gode situationer omkring deres felt, men vi havde igen store udfordringer i den sidste del af spillet og med at score mål. Det mindede om sidste uges kamp mod Slagelse, hvor vi først scorede sejrsmålet 10 sekunder før tid, sagde Viborg FF's træner Jakob Brix-Mouritsen.

AC Horsens havde to store chancer i første halvleg og udnyttede den ene i halvlegens sidste minut, hvor Viborg FF tabte en duel midt på banen og fik en omstilling imod sig. I en tre mod tre-situation fik gæsternes Jacob Kristensen plads til at sparke bolden ind i det lange hjørne fra kanten af feltet.

Stillingen ved pausen var derfor 0-1. Hjemmeholdet kom frem til flere muligheder for at score, men manglede fuldstændig skarpheden i de afgørende situationer.

- Så jeg var sur i pausen. Vi havde haft flere dårlige afslutninger, og der var nogle fifty-fifty situationer, hvor vi trak os i duellerne, sagde Jakob Brix-Mouritsen.

Annonce

Ikke gode nok

Han så sit hold komme godt ud til anden halvleg. Magnus Kjellerup viste vilje og var efter halvandet minuts spil tæt på at sende et hårdt fladt indlæg i nettet ved forreste stolpe, men AC Horsens målmand reddede frygtløst.

Små 10 minutter senere kom udligningen. Sofus Berger Brix kom i en god position i den ene side og udplacerede målmanden med et hårdt og fladt spark.

Herefter havde Viborg FF overtaget, men der var ikke flere mål i vente.

- Vi havde tre-fire situationer, hvor vi var tæt på at komme igennem, og deres målmand havde en klasseredning på et langskud. Vi var lidt uheldige, men heller ikke gode nok, sagde Jakob Brix-Mouritsen.

Viborg FF - AC Horsens 1-1 (0-1)

Fodbold, U19-divisionen, drenge

Mål: 0-1 Jacob Kristensen (45.), 1-1 Sofus Berger Brix (55.)

Gule kort: AC Horsens 2

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Margrethe sejler igen

Annonce