Annonce
Viborg FF

Ingen forlængelse på plads - midtbaneprofil forlader VFF til sommer og skifter til AGF

Frederik Brandhof forlader Viborg FF til sommer. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Frederik Brandhof har været en fast bestanddel af Viborg FF's midtbane i både denne og forrige sæson. Til sommer er det dog slut, da parterne ikke har kunnet nå hinanden i forhold til en kontraktforlængelse.
Annonce

Fodbold: 61 kampe. Det er antallet af officielle kampe, som Frederik Brandhof har spillet for Viborg FF indtil videre.

Det skulle gerne blive til nogle flere i dette forår, men efter den 30. juni kommer der ikke flere VFF-kampe på midtbanespillerens cv i denne omgang.

Midtbaneprofilen og VFF har således ikke formået at nå til enighed om at forlænge kontrakten, som udløber til sommer.

- Jeg har været rigtig glad for min tid i Viborg, hvor jeg har udviklet mig utroligt meget, men til sommer skal der skrives et nyt kapitel i min karriere. Jeg er selvfølgelig stadig topmotiveret for at slutte sæsonen godt af her, og jeg skylder mine holdkammerater og fansene en god afslutning, så det vil jeg gøre alt for at bidrage til, siger Frederik Brandhof i en pressemeddelelse fra Viborg FF.

Selv om den 24-årige midtbanespiller kun har spillet i domkirkebyen siden januar 2019, så har han formået at sætte et kæmpe aftryk på førsteholdet i Viborg FF, hvor det indtil videre er blevet til 12 mål, otte oplæg samt en titel som årets spiller i sæsonen 2019/2020.

- Frederik har udviklet sig meget positivt siden han kom til Viborg, og derfor har vi også været interesseret i at forlænge aftalen. Det har været et langt forløb, men da det ikke var muligt at nå til enighed om en ny kontrakt i sommer, så har vi siden da kigget anderledes på vores trupsammensætning fremadrettet. Selvom vi gerne havde set ham fortsætte, så er vi også afklarede med, at det er en del af gamet og vi ønsker ham held og lykke, siger sportschef Jesper Fredberg i samme pressemeddelelse.

- Han er stadig en vigtig spiller for os i den kommende halvsæson, hvor vi har et fælles mål at kæmpe for, og vi har fuld tillid til, at vi ser den bedste udgave af Frederik Brandhof i de mange spændende kampe, der venter forude.

Midtbaneprofilen skifter til AGF. Det oplyser den aarhusianske klub på deres hjemmeside tirsdag.

- Vi er rigtig glade for, at vi kan hente Frederik til Fredensvang. Han er en dynamisk og målfarlig midtbanespiller, der trods sin relative unge alder har spillet rigtig mange divisionskampe og for længst har vist sit værd som en hårdtarbejdende og ihærdig fodboldspiller. Frederik indeholder mange af de dyder som vi sætter højt i AGF og han bliver en fin tilføjelse til vores trup, hvor han kommer til at give os nogen nye dimensioner og muligheder, og vi ser frem til at byde ham velkommen til sommer, siger cheftræner i AGF, David Nielsen, til klubbens egen hjemmeside.

Kontrakten med AGF strækker sig til 30. december 2024.


Jeg er selvfølgelig stadig topmotiveret for at slutte sæsonen godt af her, og jeg skylder mine holdkammerater og fansene en god afslutning.

Frederik Brandhof


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pihl: Jeg stemmer imod en rigsretssag!

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Viborg FF For abonnenter

Assistenten var tilfreds efter 2-2 mod AGF: - Fik svar på mange ting

Annonce