Annonce
Rundt om Viborg

Ingen fremrykning: Biograf genåbner som planlagt 8. juni

Formand Frank Johansen satser fortsat på, at Karup Bio genåbner den 8. juni, men meget skal falde på plads inden. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Karup: Selv om regeringen har fremrykket dele af den såkaldt tredje fase for coronagenåbningen ændrer Karup Bio næppe ved, at første forestilling bliver mandag den 8. juni.

Det oplyser Frank Johansen, der er formand for den frivilligt drevne biograf.

Fremrykningen giver ellers mulighed for, at landets biografer igen viser film fra onsdag den 27. maj. Men kommer altså ikke til at ske i Karup.

- Der er en masse, der skal på plads, før vi kan genåbne. Vi skal blandt andet have en vagt på i foyeren, så der ikke er for mange ad gangen. Meget skal jo organiseres og håndteres på nye måder, og derfor skal personalet instrueres nøje, siger Frank Johansen.

Lige så vigtigt er det jo, at der er film at vise, og også her er der meget at gøre.

- Filmudlejerne har indtil videre ikke udbudt ret mange film - ud over nogle vi allerede har vist. Men jeg regner med, at vi til at begynde med viser nogle Biografklub Danmark-film, som vi ikke har haft mulighed for under coronalukningen.

Genåbningen den 8. juni falder sammen med, at Karup Bio kan fejre 70 års fødselsdag. Men det er ikke årsagen til, at man ikke åbner før, understreger formanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Regulering af landbruget går for vidt

Annonce