Annonce
Viborg HK

Ingen Helena Elver til Viborg HK

Helena Elver skal i næste sæson spille i den orange Odense-trøje. Rygtet om et skifte til Viborg HK blev altså ikke til virkelighed. Arkivfoto: Ole Nielsen
I februar mente TV 2 Sport, at Helena Elver ville skifte til Viborg HK, men den unge landsholdsspiller skal i stedet tørne ud for Odense Håndbold fra og med næste sæson.

Viborg: TV 2 Sport erfarede midt i februar, at Aarhus Uniteds 22-årige playmaker og landsholdsspiller Helena Elver var tæt på at lande en aftale med Viborg HK.

Men det bliver ikke Viborg HK, som Elver skal spille for i næste sæson.

Torsdag blev hun præsenteret i Odense Håndbold, hvor hun har fået en fireårig kontrakt.

- Jeg synes, det er megafedt, og jeg glæder mig til at skulle spille for Odense Håndbold. Det bliver et step op, og jeg ser frem til at skulle spille europæisk håndbold.

- Jeg synes, at Odense Håndbold har et godt setup, et godt træningsmiljø og en masse dygtige spillere, og det glæder jeg mig til at blive en del af. Jeg har allerede fået et godt indtryk af klubben, og så har jeg en rigtig god kemi med Ulrik Kirkely, som jeg også glæder mig til at få som træner, siger Helena Elver til Odense Håndbolds hjemmeside.

Odense Håndbold ligger i øjeblikket nummer to i HTH Ligaen - et point foran Viborg HK på tredjepladsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Mette F. - Gradvis åbning af Danmark efter påske er sandsynlig men der går tid før samfundet er normalt igen

Viborg

Se kortet: Ugens bolighandler i Viborg

Annonce