Annonce
Viborg

Ingen priser til Viborgs veganere

Da Maj Schiøtte gjorde Café Reborn til et 100 procent vegansk koncept for et halvt år siden, rystede mange på hovedet. Hun har dog gjort det så flot, at hun var nomineret til en pris, som skulle uddeles her i weekenden. Det blev dog ikke til en pris fra Den Veganske Forening, men hun er alligevel glad for nomineringen. Arkivfoto: Morten Pedersen

Viborg: Det blev hverken til en pris til Viborg-virksomheden Planterødderne, hvis formål er at inspirere flere til sund kost uden animalske produkter, eller Viborgs veganske spisested Café Reborn i Street Food Viborg, da Danmarks Veganske Forening lørdag uddelte priser.

Planterødderne var nomineret i kategorien "Årets Veganske Blog" og Café Reborn i kategorien "Årets Veganske Spisested - uden for København". Konkurrenterne var bloggere og spisesteder fra Danmarks storbyer.

Årets Veganske Spisested - uden for Købehavn blev således Café Cosmos i Odense.

- Det er bestemt ikke noget, vi behøver være ærgerlige over. Vi er beærede over at være nominerede, for på den måde kan vi være med til at inspirere andre til at turde satse på en vegansk virksomhed, også selvom de måske ikke lige bor i København, Aarhus eller Odense, siger Maj Schiøtte, som er indehaver af Café Reborn i Street Food Viborg.

De veganske priser uddeles hvert år. Det er første gang, to Viborg-virksomheder er repræsenteret.

Maj Schiøtte er overbevist om, at nomineringerne er et tegn på, at tanken om at skære animalske produkter som æg, smør, fløde, mælk og kød ud af kosten er i fremgang.

- For et halvt år siden var der ingen, der troede på, at jeg kunne få Café Reborn til at løbe rundt uden at bruge animalske produkter, men det går jo meget godt, så der sker rigtig meget på det her område, siger Maj Schiøtte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce