Annonce
Mad og drikke

Inges Køkken: Hurtige grissini med dip

Foto: Skovdalnordic.com


Jeg elsker minglemad: Små hapsere og godt selskab. I de kommende uger går vi lidt dybere med minglemad. Det er perfekt til alle sommerens sammenkomster, og så er det herlig uformel mad. På den måde kan værten også være med.

1 pakke færdig pizzadej

2 spsk. rygeost

1 spsk. lemoncurd

2 spsk. revet mozzarella

2 spsk. grøn pesto

1 spsk. olie

1 spsk. sorte sesamfrø

Rul dejen ud og fordel rygeost på en fjerdedel. Lemoncurd og mozzarella på endnu en fjerdedel. Derefter grøn pesto også på en fjerdedel, og på den sidste fjerdedel fordeles olie og sesamfrø.

Skær dejen i strimler.

Sno hver strimel om en pind og bag ved 200 grader i cirka 10 minutter.

Vend eventuelt pindene undervejs.

Dip:

2 dl cremefraiche

2 dl mayonnaise

2 fed hvidløg

Bland cremefraiche med mayonnaise og presset hvidløg. Server.

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Lystfiskere ser gerne flere havørne

Mest læste

Viborg FF For abonnenter

Chancen kan komme - før man venter den: Emil Scheel nåede knap at varme op, før han skulle på banen

Annonce