Annonce
Rundt om Viborg

Inspiration til aftensmaden i Stoholm

Man kan få inspiration til sunde og lækre måltider med Sundhedssatellit Stoholm på Stoholm Skole den 17. januar. Arkivfoto

Stoholm: Man kan få en god gang inspiration og nye idéer til nemme, sunde og velsmagende aftensmåltider den 17. januar på Stoholm Skole.

Her står Sundhedssatelitten i Stoholm bag et madværksted, hvor man altså kan få nye input og idéer til sunde og lækre hverdagsretter.

I madværkstedet får deltagerne mulighed for at lave forskellige aftensmadsretter, som er nemme, sunde og som smager. Derudover kaster man sig ud i forskellige mellemmåltider, og der skal også laves lidt sundt sødt til ganen. Og så skal vi selvfølgelig hygge os og spise den lækre mad sammen, lover man fra sundhedssatelittens side.

Alle kan være med til madværkstedet, og det er lige meget, om man er hjemmevant eller knap så hjemmevant i et køkken, eller om man er ung eller ældre. Man mødes i skolekøkkenet på Stoholm Skole den 17. januar klokken 17.00, og madværkstedet slutter klokken 20.00.

Der er 25 pladser på madværkstedet, og de fordeles efter først-til-mølle-princippet. Tilmelding skal ske til sundheds- og forebyggelsesmedarbejder Anne Have på mailadressen ashav@viborg.dk Prisen er 40 kroner per person som betales på MP 20755015 (med teksten: madværksted Stoholm), og det er senest d. 10. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce