Annonce
Viborg

Intersport Viborg bliver en del af Sport 24

Intersport-logoet forsvinder fra Viborg 1. oktober. Arkivfoto

Sport 24 bliver fremover landets største kæde af sportsbutikker.

Viborg: Intersport Viborg er en af de 21 Intersport-butikker landet over, der samlet forlader kæden for at blive en del af den hidtidige konkurrent Sport 24.

Hvad det rent konkret betyder for Intersport-butikken i Sct. Mathias Gade, der jo nærmest er placeret skråt overfor netop en Sport 24-butik, ligger ikke helt fast endnu.

- Det er jo en lidt speciel situation i netop Viborg, så det kan jeg ikke udtale mig mere om nu, siger Poul Erik Andersen, der er en af ejerne af det selskab, der står bag Intersport i Viborg, Hadsund og Hobro.

Poul Erik Andersen vil godt bekræfte, at Intersport-butikkerne i Hadsund og Hobro bliver til Sport 24-butikker 1. oktober.

De 21 Intersport-butikker udgør i øjeblikket omkring en tredjedel af Intersport-kædens butikker i Danmark, og med deres flytning til konkurrenten bliver Sport 24 fremover landets største kæde af sportsbutikker.

De to kæder fungerer som såkaldte franchise-butikker, hvor butiksejerne køber sig ind i en kæde og får dens brand og fælles indkøbsmuligheder til gengæld.

Sport 24-direktør Lars Elsborg er selvfølgelig glad for, at Sport 24 nu får flere butikker under sine vinger.

- Det er med stor glæde, at vi byder de nye butikker velkommen hos Sport 24. Vi er meget stolte af, at de mange butiksejere har vist os tillid og valgt Sport 24 efter mange år i en anden kæde, siger han i en pressemeddelelse.

I hele Sport 24's koncern er der i forvejen 25 butikker, 38 outletbutikker og otte business-afdelinger.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Ny skolebusplan må vente til efter jul

Annonce