Annonce
Navne

Investor Hub Viborg har ansat direktør

Ole Trudslev.
Efter en opstartsfase, hvor Investor Hub Viborg har været drevet af en midlertidig direktør, er man nu på plads med Ole Trudslev, 43 år, som ny direktør.

Jobnyt: Investor Hub Viborg, som er et nystiftet selskab, der har til formål at hjælpe ambitiøse virksomheder og iværksættere med både kapital og aktiv rådgivning, har ansat Ole Trudslev som direktør.

- Dette muliggør, at vi nu kan skrue op for fokus på at identificere og udvikle lovende investeringsemner for Investor Hub Viborg, siger bestyrelsesformand i Investor Hub, Torben Christensen og fortsætter:

Der vil være stort fokus på at opbygge en pipeline af stærke virksomheder, der har brug for sparring og kapital til at tage hul på den næste fase af deres udvikling.

Ole Trudslev kommer som den nye direktør for Investor Hub Viborg til at fokusere på udvælgelse af de rette investeringscases for investorhubben og på at drive værdiskabelse i virksomhederne.

- Investor Hub Viborg er en helt unik virksomhed i investeringsverdenen, vi har en kompetencebase fra over 30 succesfulde virksomhedsledere at trække på, når vi skal tilføre viden og kapital til gode virksomheder, siger Ole Trudslev.

Ole Trudslev har en baggrund inden for forretningsudvikling i mange forskellige sammenhænge. Senest har han været ansvarlig for strategisk forretningsudvikling, strategiske partnerskaber og nye markeder for den internationale projektvirksomhed Xergi.

Før det har han drevet forretningsudviklingsprojekter for det børsnoterede konglomerat Schouw & Co, hvor han har stået for danske og internationale projekter med fokus på udvikling og værdiskabelse i deres portefølje af store internationale industriselskaber.

Han har desuden 10 års erfaring i at arbejde med investering og udvikling af vækstvirksomheder og har arbejdet med både unge iværksættervirksomheder og modne virksomheder, der har fokus på skalering af forretningen, og har samarbejdet med investorer i både Danmark og udlandet.

Ole Trudslev har uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc.jur fra Aalborg Universitet og MBA fra Handelshøjskolen i Aarhus. Han er bosiddende i Viborg, er gift med Anne, hustruen gennem 12 år, og sammen har de tre børn.

Investor Hub Viborg

Investor Hub Viborg har til formål at investere penge og viden i perspektivrige virksomheder, så de kan realisere deres vækst- og indtjeningspotentiale.

Målgruppen er primært mindre og mellemstore virksomheder, der står overfor et generationsskifte, indtræden på et nyt marked, lancering af ny produktgruppe eller lignende samt iværksættere med et ekstraordinært markedspotentiale.

Personerne bag Investor Hub Viborg er alle erfarne forretningsfolk, der i egne virksomheder har været i stand til at skabe både vækst og god indtjening.

De cirka 30 erhvervsfolk er indstillet på at stille kapital, kompetencer og netværk til rådighed. Investorerne repræsenterer en bred vifte af brancher og specifik viden.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce