Annonce
Rundt om Viborg

Invitation: Vil du være trivselspilot?

Uddannelsen af trivselspiloter foregår over fire kursusaftener i sundhedssatellitten i Ørum. Arkivfoto: Jakob Thorup Thomsen
I slutningen af januar begynder uddannelsen af trivselspiloter i Ørum. Trivselspiloter er personer, der går i spidsen for sundhedsfremmende aktiviteter.
Annonce

Ørum: Viborg Kommune inviterer nu folk i Ørum og omegn til at uddanne sig som trivselspiloter over fire kursusaftener i sundhedssatellitten i Ørum. Trivselspiloter er frivillige, som uddannes til at stå i spidsen for deres eget sundhedsfremmende eller forebyggende projekt i deres lokalområde.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad sådan et projekt kan indeholde. Viborg Kommune skriver i invitationen, at det kan være nærmest alt for eksempel strikkeklub, fællesspisning, gåklub, sorggrupper, generations-brobygning mellem børn og ældre og foredrag om sund mad. Kommunen har ind til videre uddannet 65 trivselspiloter, og deres erfaringer og netværk vil man også kunne gøre brug af .

Uddannelsen begynder torsdag den 30. januar og består af fire aftenkurser af to timers varighed. Man lærer blandt andet om frivillighed, samarbejde med andre mennesker, hvordan man kommer fra ide til handling, kommunikation og fundraising.

Er man interesseret, kan man melde sig til eller få flere oplysninger hos sundheds- og forebyggelseskonsulent Dennis Krogsdal Madsen eller sundheds- og forebyggelsesmedarbejder Maria Albinus Rømer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce