Annonce
Sport

Irriteret Mourinho: Jeg har ligaens mest uheldige hold

<p>José Mourinho føler, at han er manager for Premier Leagues mest uheldige hold lige for tiden. Reuters/Jason Cairnduff</p>

Manchester United smed to point, da Arsenal lørdag udlignede i slutminutterne, og det ærgrer José Mourinho.

Manchester. Spillemæssigt var Manchester United ovenpå i lørdagens Premier League-opgør mod Arsenal, men i næstsidste minut lykkedes det Arsenal at udligne til 1-1 på London-holdets eneste forsøg inden for målrammen.
Annonce
Det ærgrer naturligvis Manchester Uniteds manager, José Mourinho, som ikke føler, at det er første gang, lykkens gudinde smiler til modstanderholdet.
- De (Arsenal, red.) var de heldige, og vi var de uheldige. Mit hold spillede virkelig godt. I øjeblikket er vi det mest uheldige hold i Premier League, siger Mourinho ifølge AFP efter kampen.
Juan Mata havde bragt hjemmeholdet foran i anden halvleg, men i 89. minut dræbte Olivier Giroud den gode stemning på Old Trafford.
- Selvfølgelig tabte vi to point. Vi var med afstand det bedste hold. De havde ingen chancer til at vinde kampen, lyder det fra den karismatiske portugiser.
På Arsenal-bænken var der mere tilfredshed med resultatet hos Arsène Wenger, med hvem Mourinho gennem tiden har haft adskillige verbale sammenstød.
- Slutresultatet må siges at være positivt for os, for vi var bagud 0-1 med to minutter tilbage, siger Arsenal-manageren.
- Ellers var det en lidt skidt kamp med to velorganiserede hold, som forsvarede sig godt.
Skal Mourinho finde trøst i noget, er det måske, at han fortsat er ubesejret i ligasammenhæng mod sin franske managerrival.
I 15 hidtidige møder i alle turneringer, mens portugiseren stod i spidsen for Chelsea, vandt Wenger kun én gang, og det var i Community Shield-mødet i 2015.
Til gengæld betyder pointdelingen, at Manchester United fortsat er seks point efter Arsenal i ligaen i denne sæson.
/ritzau/
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce