Annonce
Viborg

It-værksted i vækst

Ejeren af Modified Solutions, Tom Frank Christensen, har på et år sagt goddag til tre ansatte. Samtidig har han i øjeblikket tre praktikanter fra Medieskolen i sin fold. Inden for et par år skal medarbejderstaben firedobles. Foto: Preben Madsen

Succes. Hos den lille it-virksomhed Modified Solutions går det godt. På et år har ejer Tom Frank Christensen ansat fire fuldtidsansatte, og inden for få år regner han med det firedobbelte.

I et lille lokale i udkanten af Løgstrup bliver der arbejdet intenst bag en masse computerskærme.

20-årige Niels Fyhring var selv i praktik, inden han blev fastansat. Han er uddannet webintegrator og arbejder med programmering, hjemmesider og hundrede andre ting for Modified Solutions.

Virksomheden Modified Solutions sender herfra digitale løsninger ud til et hav af kunder i hele Danmark. Ejeren Tom Frank Christensen startede virksomheden op i begyndelsen af 2013 og har på et år ansat fire fuldstidsmedarbejdere, som sammen med de nuværende tre praktikanter udvikler apps, programmerer og hjælper virksomheder med at blive mere synlige på søgemaskiner på internettet.

Særligt det sidste, som så fint hedder søgemaskineoptimering, er noget, som Modified Solutions har stor succes med.

Annonce

»En virksomhed skal typisk tage højde for over 200 ting, hvis den skal poppe op, som noget af det første, når folk eksempelvis bruger Google til at søge. Her går vi så ind og gør arbejdet for virksomheden, så den bliver mere synlig,« fortæller den 42-årige ejer af Modified Solutions.

Vil udvide

Virksomheden spiller dog på mange andre heste og har kompetencer inden for et meget bredt spekter af it-løsninger. Netop derfor er kunder ingen mangelvare, og der er hele tiden noget at lave. Det ses også på antallet af ansatte, som på virksomhedens korte levetid er steget støt.

Samtidig er der i øjeblikket tre praktikanter tilknyttet fra Medieskolen i Viborg, og hvis de gør et godt indtryk, kan de meget vel være nogle af dem, som indgår i Toms planer om at udvide medarbejderstaben. De sidste tre ansættelser har i hvert fald været tidligere praktikanter.

»Her har jeg jo en unik mulighed for at se potentielle ansatte an. Er der en kemi? Kan de holde min form for ledelse ud? Det er jo vigtigt, at sådan noget er på plads, og det kan man jo have svært ved at bedømme udelukkende på baggrund af en jobsamtale,« siger Tom Frank Christensen.

Annonce

Inspiration fra Google

For Tom handler det også om, at hans ansatte betragter Modified Solutions som mere end bare en arbejdsplads. Der skal være plads til at kunne slappe lidt af i en sofa, hygge sig, og de skal i det hele taget have det godt.

Derfor har han skelet lidt til USA og hentet inspiration fra it-mastodonten Google og kigget på, hvad man der gør for medarbejderne. Det har blandt andet resulteret i, at medarbejderne i Modified Solutions kan glæde sig over at spise gratis frokost hver dag, få betalt turen i fitnesscenteret og i øvrigt har mulighed for at tage fri, hvis man har en »øv-dag«.

»Det giver jo bare nogle helt andre medarbejdere, som føler sig ekstra dedikeret til deres arbejde. Så de udgifter, jeg har med frynsegoderne, er godt givet ud,« siger Tom Frank Christensen.

Det kortsigtede mål for ejeren er, at han inden for et par år har 16 medarbejdere under sig. Det betyder også, at det lille lokale ude i Løgstrup skal udskiftes med noget større.

»Vi skal i hvert fald snart have noget større, så om det bliver et hus, vi sætter i stand, eller et større lokale, må tiden vise,« siger han.

Annonce
Navne For abonnenter

Emil er medejer af succesfuldt Viborg-firma - har ikke mere end afgangseksamen fra folkeskolen: 'Unge mennesker skal passe på ikke at overuddanne sig'

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: 457 nye smittetilfælde - seks døde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Familievirksomhed blev bygget på resterne af en konkurs og endte på en vindblæst mark - nu jubles der over de første 40 år

Kultur For abonnenter

Søskende fra Viborgs kulturskole i fornemt selskab: Nej, klassisk musik er ikke bare Mozart og andre døde komponister

Kultur

Dans på åben gade, operasang fra balkon og åbne døre en masse: Kulturnatten i Viborg er lige om hjørnet

Rundt om Viborg For abonnenter

Mød 'Græskar-Rasmus' - han har intet mindre end 20.000 græskar derhjemme

Viborg

Politikerne har gratis mad med til dig: Midtbyen til debat fredag på Nytorv

Viborg For abonnenter

Her er ugens seneste regnskaber fra Viborg

Viborg For abonnenter

Begår du alvorlig kriminalitet, får du navnet i avisen

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Rundt om Viborg

'Nej, I får ikke min jord': 240 meter cykel- og gangsti er udsat på ubestemt tid

Danmark

Mormor advarer om trend på TikTok: Barnebarn svært forbrændt af stikflamme fra brandfarlig leg med spraydåse

Viborg

Donation: Bilka sender en kvart million i Grusgraven - en million mere kan være på vej fra kommunen

Bjerringbro For abonnenter

Gravemaskinerne skulle have været i gang: Ambitiøst å-projekt forsinkes yderligere - bygges ad to omgange

Debat

Stop klapjagten på Midtjyllands Lufthavn

Annonce