Annonce
Viborg

Jagt på Låsby-penge undrer søn

foto 2

Har allerede indgået et forlig med kammeradvokaten - hans advokat siger, at et nyt søgsmål vil komme fuldstændig bag på sønnen

Annonce

Det er kommet bag på en af handelsmanden Jens Peter »Låsby« Svendsens sønner, at kammeradvokaten angiveligt vil forsøge at hente flere værdier hos ham.

Tirsdag, den 30. juni 2009 Bordel? Mosevej 4, Karup Foto: Morten Dueholm

Især fordi sønnen i sidste måned lavede et forlig med kammeradvokaten, hvor sønnen betalte cirka 700.000 kroner tilbage samt overdragede halvparten i to ejendomme. Samlet et forlig til cirka 5,6 millioner kroner, oplyser sønnens advokat, Niels Fjeldberg fra advokatfirmaet Wagner i Viborg.

Advokaten understreger, at sønnen indgik forliget for at gøre rent bord.

»Min klient troede som alle andre, at hans far var god for et trecifret million-beløb. Det har ikke strejfet ham en tanke, at det har været statens penge, hvor han over 10 år har fået samlet 700.000 kroner som gaver fra sin far. Han vil ikke have med det familie-cirkus at gøre mere, da han driver respektable virksomheder i Tjele-området og en detailbutik i Viborg,« oplyser Niels Fjeldberg.

De to ejendomme, som kammeradvokaten nu har fået halvpart i, ligger på Hovedvejen 71 i Hvam og Viborgvej 66 i St. Binderup. Her drives der fortsat bordel.

Ifølge Niels Fjeldberg, kommer kammeradvokatens sigtelser mod Låsby-Svendsen meget overraskende.

»Det forlig, vi indgik i retten med kammeradvokaten, var til fuld og endelig afgørelse. Derfor undrer udtalelserne i pressen fra kammeradvokaten min klient,« siger Niels Fjeldberg.

Det kommer fuldstændig bag på os, hvis der kommer yderligere krav fra kammeradvokaten,« siger Niels Fjeldberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce