Annonce
Bjerringbro

Jagt: Sebastians dyr har gemt sig på biblioteket

Man kan opleve Charlie og Binalto fra Cirkus 3 på Bjerringbro Bibliotek i Vinterferien. Pressefoto

Der er som sædvanligt masser af sjove aktiviteter på Viborg Bibliotekerne. Det gælder også i Bjerringbro, hvor der er dyreskattejagt, teater, klovneri og sjove workshops på programmet.

Bjerringbro: Dyrene fra Sebastian Kleins populære dyrebøger har søgt tilflugt i Bjerringbro bibliotek i den kommende vinterferie og gemmer sig bag reoler og blandt bøger. Derfor er der dømt dyreskattejagt og med hjælp fra et oversigtsark kan børn få tiden til at gå med at lede efter dyrene. Finder de dem alle sammen, venter der en lille belønning. Og har de efter dette ikke fået nok af dyr, kan de i bibliotekets runde rum finde en masse sjove dyredragter, som kan prøves.

Mandag er der to workshops med Jørgen Mortensen fra Det Flyvende Kuffertcirkus, som vil hjælpe børn og voksne med at lave designer-lysekroner af plastik og tingeltangel, der ellers skulle have været smidt ud. Der er fri entré, men tilmelding er nødvendig.

Fra mandag til fredag er der også mulighed for at lave sin egen fastelavnsmaske i det åbne værksted.

Onsdag 13. februar om eftermiddagen, står Hanne Jørgensen klar med inspiration til sjov leg med tusindvis af legoklodser. Hanne Jørgensen er tidligere development manager i Lego Fonden og har også et duplo-hjørne med til de mindste.

En masse gamle solbriller - eller andet plastikskrot - kan blive til en lysekrone. Det kan man lære mere om på biblioteket i vinterferien.

Teater om den sultne larve

Teaterforestillingen om "Den sultne larve Aldrig Mæt" er teater for de mindste, når det er bedst, og foregår i et stort, rundt og orangerødt telt. Det er tirsdag 12. februar i Viften og er for børn fra halvanden til fem år og deres voksne.

Torsdag er der klovneri på programmet, når Charlie og Binalto fra Cirkus 3 optræder klokken 14 i Viften, og der er fri entré.

Billetbestilling til teater og tilmelding til lysekrone-workshoppen sker på www.ferieaktiviteterviborg.dk. Detaljer om alle aktiviteterne findes på bibliotekets hjemmeside.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Viborg FF For abonnenter

Chancen kan komme - før man venter den: Emil Scheel nåede knap at varme op, før han skulle på banen

Annonce