Annonce
Viborg

Efter uventet opsigelse: Jagten på ny en leder af ungdomsskolen er i gang

Ungdomsskolen, der som her af og til holder åbent hus, skal have en ny leder, og jagten er begyndt. Arkivfoto: Morten Dueholm
Blot tre dage nåede Jens Brix at være leder af Viborg Ungdomsskole. Nu er kommunen på udkig efter en afløser.

Viborg: "Uventet" er det ord, skolechef Claus Drachmann Kaasby-Wang, Viborg Kommune, først finder frem, når han skal beskrive den opsigelse, som han modtog fra Jens Brix i den forgangne uge.

Mandag den 2. september mødte Jens Brix ind på ungdomsskolen i Reberbanen. Han var udset og ansat til at være leder for skolen efter Børge Hansen, men det blev ikke til mange dage i jobbet, for onsdag meddelte han Claus Drachmann Kaasby-Wang, at han ikke ønskede at fortsætte.

- Jens Brix fratrådte efter få dage på grund af personlige årsager. Nu har vi sundet os efter den uventede opsigelse og tager fat på en ny ansættelsesrunde på Viborg Ungdomsskole, siger skolechefen og føjer til:

- I børn og unge sætter vi som altid barren for skoleledelse højt. Men vi accepterer selvfølgelig en indkøringsperiode, ligesom en ny leder får hjælp af sit ledelsesteam, sin chef og sine 24 øvrige skoleleder-kolleger. Som ny skoleleder på Viborg Ungdomsskole får man en kompleks, men attraktiv opgave. En stilling man har stor indflydelse på selv at forme.

Jobbet er nu slået op på blandt andet Viborg Kommunes hjemmeside, og planen er, at der holdes samtaler i løbet af oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Stafet klar med nye kræfter

Navne

En ildsjæl fylder 75 år

Annonce