Annonce
Viborg

Jan har stået for sygehus-indkøbene i 40 år

Jan Højgaard har været ansat som hospitalsindkøber i 40 år. Pressefoto
Indkøbskonsulent Jan Højgaard kunne forleden fejre sit 40 års jubilæum som indkøber hos Region Midtjylland i selskab med kollegaer fra nær og fjern.

Viborg: Jan Højgaard har, siden han var 22-år gammel og blev ansat på Kjellerup Sygehus i et vikariat og kort tid efter fastansat som i indkøbsafdelingen, arbejdet på et hospital.

I mange år sad Jan Højgaard som indkøber for Kjellerup Sygehus, men da det i 1999 blev meddelt, at Kjellerup og Viborg Sygehus skulle lægges sammen, flyttede Jan Højgaard med til Økonomi og Plan-afdelingen i Viborg. Her har han været lige siden.

- De fleste, der kender Jan, ved, at han er lidt af en krejler – der er lidt Låsby Svendsen over ham, men på den gode måde, fortalte lederen for servicecenterets sekretariat, Anette Tolstrup, med et glimt i øjet.

I sin tale til Jan Højgaard fortalte lederen, hvordan Jan gang på gang har sparet hospitalet for mange penge, fordi han har en ganske speciel evne til indimellem at tale så længe med nogle af hospitalets leverandører, at de simpelthen giver ham varerne billigere – eller endda sender flere varer med end først aftalt, men til samme pris. Det har rigtig mange afdelinger på Regionshospitalet Viborg nydt godt af.

Med Jan Højgaards udadvendte, imødekommende og åbne tilgang til sine omgivelser er det ikke underligt, at han fungerer så godt som guide, når hospitalet får besøg fra nær og fjern.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Tusindvis af borgere betaler allerede mere end gennemsnittet: Nu risikerer de højere skat efter udligningslussing

Annonce